Kars36 Spor Ziraat Türkiye Kupasında Fırtına Gibi Esiyor - Son Dakika
Güncel

Kars36 Spor Ziraat Türkiye Kupasında Fırtına Gibi Esiyor

Kars36 Spor Ziraat Türkiye Kupasında Fırtına Gibi Esiyor

2016 yılında kurulan ve Kars amatör ligde şampiyon olarak Bal ligine yükselen Kars36 Spor Türkiye Ziraat kupasında emin adımlarla ilerliyor.

24.10.2017 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3.tur'da PTT liginde oynayan Balıkesir Sporu kupa dışında bırakarak 4.turada Altınordu'ya rakip oldu. Altınordu ile bu gün İzmir'de karşılaşacak.

Alt yapısıyla Türkiye'nin konuştuğu Altınordu ile karşılaşacak olan Kars36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız mücadele ettiği Ziraat Türkiye kupası ve Bal ligi ile ilgili şunları söyledi;

Küçük bütçelerle yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Kupadaki rakibimiz Altınordu ya saygı duyuyoruz. Ancak bizlerde kupada gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Bizim asıl hedefimiz oynadığımız lig Bal'da şampiyon olmak ve 3.lig'e çıkmak. Şu anda Bal liginde ikinci sıradayız ve bir maçımız eksik.

Serhat şehri Kars Türkiye'nin minyatürü, Sporu birleştirici bir güç olarak görüyoruz yolumuza bu yolda devam ediyoruz.

Kars'ta yaşayanların siyasi düşüncesi ne olursa olsun Kars36 Spor birleştirici bir güç bunun bilincindeyiz ve bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz. Karsımızı sporda Türkiye'de hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz.
İzmir deplasmanında bizleri yalnız bırakmayan Karslı hemşerilerimizi, Ayhan Uzunay'ı, CHP Karabağlar Meclis Üyesi Emin Uztemur, Gürsoy Taşdemir ayrıca bizlere sahalarını açan Buca Spor Kulüp Başkanı Ahmet Doğan ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederiz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kars36 Spor Ziraat Türkiye Kupasında Fırtına Gibi Esiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement