Karşısında jandarmayı gören asker annesi: "Oğlum gelmiş gibi oldum" - Son Dakika
Yaşam

Karşısında jandarmayı gören asker annesi: "Oğlum gelmiş gibi oldum"

Karşısında jandarmayı gören asker annesi: "Oğlum gelmiş gibi oldum" Aksaray'da kedisini ziyarete gelen jandarma ekiplerini karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamayan asker annesi hem ağladı hem de "Ağlamayım Ekrem'im görmesin" diyerek duygulandırdı.

23.07.2021 13:34  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşısında jandarmayı gören asker annesi: "Oğlum gelmiş gibi oldum"

AKSARAY - Aksaray'da kedisini ziyarete gelen jandarma ekiplerini karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamayan asker annesi hem ağladı hem de "Ağlamayım Ekrem'im görmesin" diyerek duygulandırdı.

Aksaray'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, oğlu Şırnak Uludere Ballı Altıntepe üst bölgesinde sınır görevinde olan Piyade Uzman Çavuş Ekrem Kalkan'ın annesi Nuray Kalkan'ı ziyaret etti. Aksaray'ın merkeze bağlı Sevinçli Köyünde ikamet eden anne Nuray Kalkan'a ziyarete giden jandarma ekiplerine kapıyı açan anne Nuray Kalkan, jandarmayı karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlayarak konuşmaya çalışan anne Nuray Kalkan hem ağladı hem de "Ağlamayım Ekrem'im görmesin" diye kendini teselli etmeye çalıştı. Annenin gözyaşları yürekleri burkarken, jandarma ekipleri ise annenin ağlamaması için, "Biz de senin evladınız. Ağlama anneciğim" diye anneyi teselli etti. Oğlu gelmiş kadar sevindiğini belirten anne Nuray Kalkan, "Ekrem gelmiş gibi oldum. Sizi görünce duygulandım. Ekrem'im aklıma geldi. Hepinizi çok seviyorum. Allah'ım uzun uzun ömür versin hepinize. Allah'ım esirgesin. Allah'ım başımızdan eksik etmesin sizleri. Sağ olun, Allah razı olsun, Allah'ım annenize babanıza çoluğunuza çocuğunuza kavuştursun kuzum" dedi.

"Bayrağımızın gölgesinde huzurlu bir şekilde görevini ifa ediyor"

Ziyarette telefonla anneyi arayan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu anneye Kalkan'la görüşerek, "Şu anda sağlıkları, sıhhatleri yerinde. Bayrağımızın gölgesinde huzurlu bir şekilde orada görevlerini ifa ediyorlar. İnşallah biraz daha sabredeceğiz. Sizin bir isteğiniz, bir emriniz, bir şeye ihtiyacınız olursa mutlaka bizim haberimiz olsun. Biz elimizden gelen bir şekilde yardımcı olalım. Biraz daha hep birlikte sabredeceğiz inşallah Nuray anneciğim. Allah senden de razı olsun dualarını bekliyoruz inşallah" diye konuştu.

"Bizler de senin evladınız"

Anneyi jandarma ekipleriyle birlikte ziyarete gelen Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ahmet Akpürüm ise anneye hal hatır sorarak sohbet etti. Her seferinde gözyaşlarına hakim olamayan anneye "Bizler de senin evladınız" diyen Akpürüm, "Biz sizin dualarınızla ayaktayız Allah'ın izniyle. Dualarınızı hiçbir zaman bizden eksik etmeyin. Ekrem ile görüştük çok çok iyi. Görevinin başında. Hiçbir sıkıntısı olumsuz bir durumu yok. Bunu iyi bilin. Bizler buradayız, her zaman yanınızdayız. Bir isteğiniz bir emriniz olursa mutlaka bize haber edin" şeklinde konuştu.

Karşısında jandarmayı gören asker annesi: "Oğlum gelmiş gibi oldum"
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Karşısında jandarmayı gören asker annesi: 'Oğlum gelmiş gibi oldum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    23:23 Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Cemal Sönmez (62) idaresindeki motosiklet ile Kadir K. (29) yönetimindeki kamyonet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

  • Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı
    22:44 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Siverek-Şanlıurfa karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

  • Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı
    22:39 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kazada, otomobil, hafif ticari araç ve motosiklet çarpıştı. Yaralılar Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından kara yolunda ulaşım kısa süreliğine durdu, daha sonra tekrar açıldı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

  • Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi
    21:57 Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi

    Eğil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programına birçok vatandaş katıldı. Programda, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de yer aldı. İftar programı dualarla sona erdi.

  • Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı
    21:46 Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

    Türkiye'nin konuştuğu ölümlü kazayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. İstanbul Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan kazadan sonra, yazar Eylem Tok'un, 17 yaşındaki oğlu T.C'yi yurt dışına kaçırmak için nasıl bir koşuşturma yaşadığı yeni görüntülerle gözler önüne serildi.

  • Adana'da Koruyucu Aileler ve Çocukları İftar Yemeğinde Buluştu
    21:41 Adana'da Koruyucu Aileler ve Çocukları İftar Yemeğinde Buluştu

    Adana'da düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde koruyucu aileler ve çocuklar bir araya geldi. DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, etkinliği düzenli bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve koruyucu ailelere teşekkür etti. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ise, bu kutsal faaliyete katılmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. İftar programında çocuklarla eğlenceli oyunlar oynandı ve Hacivat ile Karagöz gösterisi yapıldı.

  • Şırnak Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı
    21:39 Şırnak Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

    Şırnak Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Millet Kıraathanesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kıraathanede Dengbej Evi, kütüphane, okuma, sergi ve toplantı salonları bulunuyor. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, yapıyı Beyaz Saray'a benzeterek, Şırnak halkının buraya Beyaz Saray dediğini söyledi. Yarka, gençlere yönelik projelerinin olduğunu ve dijital gençlik merkezi yapacaklarını belirtti.

  • Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı
    21:11 Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Elmalı köyünde R.K. idaresindeki minibüsün devrilmesi sonucu sürücü ve beraberindeki Turgut, Durmuş ve Durdane Karahasan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    21:07 Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu İl Müftülüğü tarafından ildeki üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 öğrenci katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı Devleti dönemi geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.

  • Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı
    21:01 Rize'de cenazeden dönenleri taşıyan taksinin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

    Rize'nin Uzunkaya mevkisinde O.S. idaresindeki bir taksi, Karadeniz Sahil Yolu'ndaki bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ve beraberindeki 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Taksinin içindekilerin, İyidere ilçesindeki bir cenazeden döndükleri belirtildi.


Advertisement