Karşıyaka-Adana Demirspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Adana Demirspor Maçından Notlar

Karşıyaka'nın Manisaspor derbisinde aldığı tribün kapatma cezası nedeniyle kapalı tribüne seyirci alınmadı.

04.04.2015 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka'nın Manisaspor derbisinde aldığı tribün kapatma cezası nedeniyle kapalı tribüne seyirci alınmadı. Manisaspor maçını kapalıda seyredenler açık tribüne de giremedi. Atatürk Stadı'nın açık tribününde parmakla sayılır sayıda taraftar vardı. Çınarlı tarafındaki kale arkası tribünde yüzlerce Adana Demirsporlu şampiyonluk yarışındaki takımlarını destekledi. Adanalıların sayısı Karşıyakalılardan çok daha fazlaydı. Karşıyaka evinde deplasman yaşadı.

Yeşil kırmızılı ekipte görevde olduğu 4 maçta da ileri ikilide çift santrfor Can ile Kahe'yi birlikte oynatan Teknik sorumlu Ayhan Akman, zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldı. Dalak büyümesi rahatsızlığı nedeniyle takımla çalışamayan Can, tribüne çıktı. Forvette iki Brezilyalı Juninho ile Kahe oynadı.

KAarşıyaka'da iki değişiklik vardı. Azerbaycan'dan izinsiz geç döndüğü için Ayhan Akman tarafından antrenmana alınmayan, kadro dışı bırakılması planlanan Shukurov, 18'e de giremedi. Can ve Shukoruv'un yerine cezası biten Rıdvan ve iyileşen Yenal oynadı.

Teknik sorumlu Ayhan Akman, Juninho'yu eski takımıyla oynanan maçta kaptan olarak sahaya sürerek onurlandırdı. Adana Demirspor'da da eski Karşıyakalı Özgür Can kaptanlık pazubandını taktı.

Samsunspor berabeliğiyle play off hedefinin 6 puan gerisine düşen yeşil kırmızılı ekip şampiyonluk yarışındaki rakibi karşısına iç sahada son 6 maçta aldığı 5 galibiyet, 1 beraberliğin özgüveniyle çıktı.

Maçın henüz başında Karşıyakalılar Ahmet'in ceza sahasında yerde kaldı pozisyonda Hakem İlker Meral'e uzun süre penaltı itirazı yaptı. Bu pozisyonun ardından Karşıyaka kalesinde gol gördü. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Adana Demirspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • murat: Bu kalecide is yok niye aldilar. .. 0 0 Yanıtla
  • cevdet: Satilikkkkk demirsporrrr 0 0 Yanıtla

Advertisement