Karşıyaka'da Dünya Çocukları Coşkusu Başladı - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka'da Dünya Çocukları Coşkusu Başladı

Karşıyaka Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl 19'ncusu gerçekleştirilen Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği başladı.

19.04.2011 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl 19'ncusu gerçekleştirilen Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği başladı.

7 ülkeden 19 grubun katıldığı Şenliğin ilk gününde, çocuklar yöresel kıyafetleri içerisinde Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu'nu ziyaret etti.

Bosna-Hersek, Bulgaristan, Endonezya, Makedonya, Letonya, KKTC ve Kosova'dan gelen çocukları ağırlayan Belediye Başkanı Cevat Durak, "Ülkemizin kurucusu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda dünya çocuklarının kardeşliğini yaşıyoruz. Burada Türk kardeşliğini, konukseverliğini, misafirperverliğini, aile yapısını göreceksiniz. Umarım iyi duygular içerisinde ülkemizden ayrılırsınız. Bizler sizleri çok seviyoruz. Çocuk demek gelecek demek. Sizlerin buradaki dostluk, kardeşlik bağları gelecekte ülkelerin dostluğuna dönecektir" dedi.

Şenliğin düzenlenmesinde görev alan öğretmenler ve velilere de teşekkür eden Durak, "Konuklarımızın en iyi şekilde ağırlanacağına eminiz. Sizlerin gösterdiği bu özveri konuklarımızın iyi duygular ile ayrılmasını sağlayacaktır. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu da, konukları ağırlarken kardeşlik ve dostluk duygularının pekişmesini sağlayan etkinliğin en iyi şekilde sürmesine çalışacaklarını söyledi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karşıyaka'da Dünya Çocukları Coşkusu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement