Karşıyaka'da Şenliğe Görkemli Veda - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka'da Şenliğe Görkemli Veda

Karşıyaka\'da Şenliğe Görkemli Veda

Karşıyaka Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği'nin geleneksel "veda yemeği" yine renkli görüntülere sahne oldu.

24.04.2012 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği'nin geleneksel "veda yemeği" yine renkli görüntülere sahne oldu. Karşıyaka Arena'daki görkemli yemekte, 22 ülkenin ekip liderlerinin de aralarında bulunduğu 700 konuk, Özgen Akçagül ve Bluenote Orkestrası'nın 60'lardan 80'lere uzanan repertuarıyla doyasıya eğlendi.

Geceye ev sahipliği yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile eşi Birsen Durak'ın yanı sıra, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ile Makedonya'nın Veles Belediye Başkanı Goran Petrov'da bu görkemli gecenin konukları arasında yer aldı.

Başkan Durak, gecede yaptığı konuşmada, dostlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Kalıcı dostluklar kurduk, meyvelerini gelecekte hep birlikte toplayacağız. Bu dostluğun sürmesi en büyük dileğimiz. İyi ki geldiniz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Mehmet Emin Avcı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu da, konuşmalarında konuk ülkelere katılımlarından dolayı teşekkür etti ve dostluk adına güzel zamanlar yaşandığına dikkat çekti.

Konuşmaların ardından plaket ve hediye takdimlerine geçilirken, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'a en ilginç hediye Kırgızistan heyetinden geldi. Kırgız grup, kırmızı bir kaftan hediye etti.

Van'ın Karakoç Köyü İlköğretim Okulu ekibi ise, gecenin ilgi odağı oldu.

Geç saatlere kadar devam eden yemekte, pistten hiç inmeyen yabancı konuklar gelecek yıl için "Yine buradayız" diye randevu verdi.

(ERG-

24.04.2012 13: 43: 22

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka'da Şenliğe Görkemli Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement