Karşıyaka'da Taraftara İlk Maçta İlk Ceza - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Taraftara İlk Maçta İlk Ceza

Ptt 1'inci Ligi'nde sezonun ilk iç saha maçında Şanlıurfaspor'u ağırlayan Karşıyaka'nın taraftarlarına ceza geliyor.

26.08.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde sezonun ilk iç saha maçında Şanlıurfaspor'u ağırlayan Karşıyaka'nın taraftarlarına ceza geliyor.

Yeşil kırmızılı kulüp, pazar gecesi yapılan karşılaşmadaki kötü ve çirkin tezahüratlar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi. Yarın açıklanacak PFDK kararı doğrultusunda, büyük ihtimalle Şanlıurfaspor karşılaşmasında tribünlerde yer alan 1200 futbolsever, cumartesi günü oynanacak Samsunspor maçında stada giremeyecek. Şanlıurfaspor müsabakasına gitmeyen futbolseverler ise tribüne alınacak.

Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni sezon öncesi Futbol Disiplin Talimatı'nda yaptığı değişikliğe göre, toplu halde gerçekleşen küfürlü tezahüratlarda artık hem süreklilik şartı aranmıyor hem de ihlalin her tekrarında küfreden tribündeki tüm taraftarların Pasolig kartları bloke ediliyor. Kulüpler kötü ve çirkin tezahürat kuralının ilk ihlalinde ihtar, ardından katlanarak artan para cezası ve tribün kapatma cezaları alıyor. Karşıyakalı taraftarın bir bölümü Şanlıurfaspor maçında, Erdal Acar'la sürtüşmeye giren yönetime ve ezeli rekipleri Göztepe'ye küfretmişti.

BARIŞ MEMİŞ OLMADI

Karşıyaka'nın Kayseri Erciyesspor'da forma giyen eski futbolcusu Barış Memiş'i kiralama girişimi sonuç vermedi. Erciyesspor yönetimi, geçen sezon Trabzonspor'dan 750 bin TL'ye transfer ettiği sağ kanat oyuncusunu kiralık değil, bonservisiyle verebileceğini bildirdi. Barış da tercihini Süper Lig'den yana kullanacağını söyleyince girişim sonuçsuz kaldı. Karşıyaka, 25 yaşındaki Barış'ı 2010-11 sezonunda Trabzon'dan kiralamış, 12 maç oynadıktan sonra Mustafa Sevgi'yle birlikte doping testleri pozitif çıkan Barış, 2 yıl ceza almıştı.

Öte yandan Şanlıurfaspor maçını Başkan Ali Erten'le birlikte izleyip buzları eriten işadamı Erdal Acar, dün Mavişehir'deki yeni kulüp binasını ve antrenmanı ziyaret etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Taraftara İlk Maçta İlk Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement