Karşıyaka'dan Destek Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'dan Destek Çağrısı

KARŞIYAKA Spor Kulübü'nde yönetim bir açıklama yayınlayarak geçtiğimiz ay başlatılan yardım kampanyasıyla ilgili bilgi verdi, camiayı kulübe sahip çıkmaya çağırdı.

11.08.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARŞIYAKA Spor Kulübü'nde yönetim bir açıklama yayınlayarak geçtiğimiz ay başlatılan yardım kampanyasıyla ilgili bilgi verdi, camiayı kulübe sahip çıkmaya çağırdı. Mayıs ayında camia büyüklerinin ricası ve destek taahhütleriyle göreve geldiklerini anlatan yeşil-kırmızılılar, PTT 1. Lig'den düşülmesiyle futbol takımının gelirlerinin azaldığına ve mevcut sıkıntılara dikkat çekti. Karşıyaka Belediyesi'nin öncülüğünde 13 Temmuz'da başlatılan destek kampanyasından 129 bin 364 TL toplandığını açıklayan yönetim, Sakıpağa ailesi ve Azad Yeşil'in 50, Yelkenbiçer ailesinin de 25 bin TL basketbol salon reklamı vereceğini duyurdu.

Yönetimin kendi içinde 1.5 milyon TL kaynak topladığını, bu paralarla futboldaki iç transferler ile acil ödemelerin yapıldığını vurgulayan kurmaylar, FIFA'dan gelecek puan silme cezası riskinin şu an için ortadan kalktığını belirtti. Futbolda tehlikelerin devam ettiğini de ifade eden açıklamada, "FIFA'dan kısa vadede gelmesi muhtemel olan; Banahane, Makakula, Ofoedu, Juninho, Kovalchuk, Shukurov dosyalarında da maalesef riskler mevcuttur. Sıkıntılı durumun salt yönetim bazında çözülmesinin zor olduğu kabul edilmesi gereken bir gerçektir. Karşıyaka'nın hak ettiği yere gelebilmesi için, mevcut kampanyaların desteklenmesine, camianın tüm dinamiklerinin bir ve birlikte harekete geçmesine ve kulübümüze sahip çıkmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır" ifadeleri yer aldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'dan Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement