Karşıyaka'dan Hakem Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'dan Hakem Tepkisi

Adana Demirspor karşılaşmasında bir golü verilmeyince 0-0'lık skora boyun eğen Karşıyaka, hakem hatalarına tepki gösterdi.

24.03.2014 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor karşılaşmasında bir golü verilmeyince 0-0'lık skora boyun eğen Karşıyaka, hakem hatalarına tepki gösterdi.

Karşıyaka'nın maçlarına hatalı kararlarıyla damga vuran hakemler, Merkez Hakem Kurulu'ndan uyarı veya ceza almadan görevlerini sürdürdü. Fırat Aydınus, deplasmanda 4-2 kaybedilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasında yeşil kırmızılı ekibin 2 mutlak penaltısını vermedi. Karşıyaka'nın isyanına hiç kimse kulak vermedi, Aydınus 2 hafta sonra Süper Lig maçına atandı.

İzmir'de 1-1 biten Tavşanlı Linyitspor randevusunda mutlak bir penaltıyı atlayan Onur Karabaş, 10 gün sonra kupa müsabakasına çıktı. Bülent Yıldırım, 4-1 kaybedilen Balıkesirspor derbisinde skor 1-1'ken Karşıyaka'lı Tayfun'un yüzüne çarpan topa penaltı düdüğü çaldı, maç o noktada koptu. FIFA Hakemi Yıldırım, 14 gün sonra Kardemir Karabükspor- Fenerbahçe karşılaşmasını yönetti. Deniz Ateş Bitnel, 2-1 kaybedilen Orduspor deplasmanında Mustafa'nın son dakikalarda attığı nizami golü ofsayt gerekçesiyle saymadı. Deniz Ateş Bitnel 6 gün sonra tekrar maç yönetti.

Son Adana Demirspor maçında rakip oyuncu Erdi'nin topu çizginin yarım metre içinden çevirdiği pozisyonda golü vermeyen Abdülkadir Bitigen'e öfke kusan Karşıyaka isyanını TFF 1'inci Başkanvekili Ufuk Özerten ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'a aktardı. Başkan Fatih Diniz, "Hep bizim canımız yanıyor. Kayıplarımızın hesabını kim verecek" dedi. Seyircili bir maçta bu kararın verilemeyeceğini savunan Diniz, "Artık her küfürde ceza alacağız. Taraftarımız bu kritik haftalarda bizi yalnız bırakmasın" diye konuştu.

ERDİ FAİR-PLAY ÖDÜLÜNÜ KAÇIRDI

Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Geçen sezon Karşıyaka formasını giyen Adana Demirsporlu Erdi, topu içeriden çevirdiğini biliyordu. Hakeme gerçeği söylese, fair play ödülü alırdı" diye konuştu. "Sadece Orduspor ve Adana Demirspor karşındaki hatalar yapılmasa, bugün daha farklı konumda olurduk" diyen Yusuf Şimşek, "Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki müsabakanın hakkı beraberlikti. Ama golümüz verilse farklı da kazanabilirdik. Hedefimiz bitmedi. Kalan 7 maçı da kazanmaya adayız" ifadesini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'dan Hakem Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu
    12:44 Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu

    Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucunda ahırda bulunan hayvanlar kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı
    12:43 Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, T.K. yönetimindeki kamyon ile A.D.A. idaresindeki minibüs çarpıştı. Kazada minibüsteki 1 yolcu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücüler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı
    12:43 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı ve tarımsal üretimi artırarak Kayseri'yi bir tarımsal üretim merkezi haline getireceklerini söyledi.

  • Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı
    12:40 Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin tarım arazilerinin etkin kullanımını hedeflediğini belirtti.

  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti
    12:36 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin önemi vurgulandı.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.


Advertisement