Karşıyaka İç Transferde Okan Şahingöz'le Anlaşamadı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka İç Transferde Okan Şahingöz'le Anlaşamadı

Karşıyaka İç Transferde Okan Şahingöz\'le Anlaşamadı

SPOR Toto 2'nci Lig'de transfer yasağını dikkate alarak mevcut kadrosunu korumaya çalışan Karşıyaka, stoper Cenk Özbey'den sonra ofansif orta saha Okan Şahingöz'le de anlaşamadı.

13.06.2017 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig'de transfer yasağını dikkate alarak mevcut kadrosunu korumaya çalışan Karşıyaka, stoper Cenk Özbey'den sonra ofansif orta saha Okan Şahingöz'le de anlaşamadı.

Sözleşmesi biten 23 yaşındaki gurbetçi futbolcunun menajeri, yeni sezon için kulüpten 400 bin TL yıllık ücret talep etti. Yönetim Okan için 200 bin TL önerince anlaşma sağlanamadı.

Kulüpten 132 bin TL alacağı da bulunan futbolu geçen yıl 140 bin TL yıllık ücretle oynadı. Yeşil-kırmızılıların 2014'te Hollanda'dan transfer ettiği Okan, 7 gol attığı geçen sezon ilk 11'in değişmez futbolcuları arasına girmişti.

Karşıyaka'da henüz sözleşme yenilenmeyen Can Erdem'in de 15 Haziran'da gelerek yönetimle masaya oturacağı öğrenildi. Alacakları için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtarname gönderen Mustafa Aşan, Onur, Metin, Arif, Hakan ve Fatih'e Yaşar Holding'in desteğiyle ödeme yaparak serbest kalmalarının önüne geçen Kaf-Kaf, Ali Say'ın alacağını da yatırdı. İç transferde daha önce sözleşmeleri biten Tayfun, Abdülhamit ve Behram'la anlaşan KSK'de 88 bin TL alacağı ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı fesh etme hakkı kazanan Ali Kemal, yönetimle görüşerek kalmak istediğini söyledi.

AKPINAR'DAN STAT ÇIKIŞI

Karşıyaka camiası Yalı Tesisleri'nin arazisinde inşa edilecek 15 bin kişilik yeni stadın 15 Haziran Perşembe günü yapılacak ikmal ihalesini beklerken, projenin yerine başından beri karşı çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'dan yeni açıklama geldi. Konum olarak Yalı'nın belirlenmesi nedeniyle projenin eksiklerle dolu olduğunu söyleyen Akpınar, stadın yer alacağı bölgenin 7 gün yaşayan bir spor alanı olarak değerlendirilmesi, kulübün altyapısının o alanı kullanıp, hem maçların hem de çalışmaların aynı alanda yapılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Akpınar, "Ne yazık ki stadyum şimdiki yerinde yapıldığı zaman, bombeleri ile birlikte çevredeki apartmanların balkonlarına kadar geliyor. Ben istemiyorum gibi bir şey yok. Bir kere tek başıma karar alamam. Meclise sunarım. Projede ambulans, itfaiye, taraftar giriş çıkışları doğru düzgün belli değil. Çıkacak bir kargaşada taraftarlar stadı boşaltırken birbirini ezer. Bize projeyi düzgün göndersinler ben meclise sunayım" ifadesini kullandı. Karşıyaka Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü, geçen yıl stat için istenen imar planı değişikliğine onay vermemişti.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka İç Transferde Okan Şahingöz'le Anlaşamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement