Karşıyaka'nın Gözü Kayserisporlular'da - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'nın Gözü Kayserisporlular'da

Karşıyaka\'nın Gözü Kayserisporlular\'da

Ptt 1'inci Ligi'nde Kayserispor'u şampiyon yapan Cüneyt Dumlupınar'la sözleşme imzalayan Karşıyaka, genç teknik adamın eski takımının yıldız oyuncularına kanca attı.

18.06.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde Kayserispor'u şampiyon yapan Cüneyt Dumlupınar'la sözleşme imzalayan Karşıyaka, genç teknik adamın eski takımının yıldız oyuncularına kanca attı.

Daha önce aynı takımdan orta saha Mehmet Eren Boyraz'la prensipte anlaşan Karşıyaka, Türk statüsünde oynayan Brezilyalı golcü Mert Nobre, Portekizli stoper Henrique Sereno Fonseca, orta saha Abdullah Durak ve sol bek Çağlar Birinci'yle ilgileniyor.

Kayseri'de yıllık 4 milyon 200 bin TL gibi astronomik bir ücret alan, geçen sezon 16 gol atan Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nobre'yle pazarlık başladı. Yeşil kırmızılılar, iskelet kadroyu Kayserispor'dan kurmayı planlıyor. Listede Altınordu'dan ayrılan forvet Taha Balcı da bulunuyor.

Yönetim, teknik direktörlüğe Ogün Temizkanoğlu yerine Dumlupınar'ı getirme isteğini kırmayan takımın sponsoru Erdal Acar'dan eski futbolcular ve personele ödeme yapmasını bekliyor. Erdal Acar, ödemeyi yeni haftaya kaydırdı.

ONUR OKAN'DA AYRILDI

Karşıyaka'dan ayrılan futbolcular kervanına Onur Okan da katıldı. Takımda geçen sezon forma giyen, alacakları için Futbol Federasyonu'na başvuran Onur, yasal sürede ödeme yapılmayınca serbest kaldı.

Karşıyaka'oda daha önce de Juninho, Servan, Shukurov, Mehmet Sıddık ve Mehmet Yiğit, sözleşmelerini feshetmişti. Yenal için de resmi süre dolmak üzere. Yeşil kırmızılı takımda Ahmet Arı, Kahe, Can, Behram, Mustafa, Cenk Güvenç, Rıdvan, Onur Alkan, Mehmet Ayaz ile Ramazan'ın ise sözleşmeleri bitti.

YÖNETİMDEN ÖRNEK ZİYARET

Karşıyaka yönetimi, eski Karşıyakalı "Cevat Baba" lakabıyla tanınan Cevat Gök'ü Alaybey'deki evinde ziyaret etti. Ziyarette eski teknik direktörler Hüseyin Hamamcı ve Nihat Umut da hazır bulundu. Başkan Ali Erten, rahatsızlığı bulunan Gök'e forma hediye etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'nın Gözü Kayserisporlular'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • erdal turan: cevat babaya sağlıklı bir hayat yaşamasını dilerim geçmiş olsun bütün yöneticilere ve özellikle sayın hüseyin hamamcı hocamıza teşekkür ederim kayseride yaşatmış olduğu şampiyonluğu unutmadım saygılarımla karşıyaka ya başarılar dilerim umarım bu yıl şampiyon olarak süper lige çıkarsınız 0 0 Yanıtla
  • Hakan goztepe: Izmirliyiz goztepeliyiz. Tam 35 0 0 Yanıtla

Advertisement