Karşıyaka'nın Kayseri Aşkı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'nın Kayseri Aşkı

Karşıyaka\'nın Kayseri Aşkı

Transferde bugüne kadar çeşitli dönemlerde Kayseri kulüplerinde oynayan 9 futbolcuya imza attırıp takımın başına geçen yıl Kayserispor'u şampiyon yapan Cüneyt Dumlupınar'ı getiren PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka, 2 Kayseri patentli oyuncuyu daha almak için çaba harcıyor.

18.08.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferde bugüne kadar çeşitli dönemlerde Kayseri kulüplerinde oynayan 9 futbolcuya imza attırıp takımın başına geçen yıl Kayserispor'u şampiyon yapan Cüneyt Dumlupınar'ı getiren PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka, 2 Kayseri patentli oyuncuyu daha almak için çaba harcıyor.

Yöneticiler, ismi dün gündeme gelen Kayseri Erciyessporlu ön libero Mehmet Akgün'den sonra aynı takımda görev yapan orta saha oyuncusu Kerim Avcı'ya da kanca attı. Kerim geçen sezonun 2'nci yarısında Altınordu'da kiralık olarak forma giymişti.

İkinci yarıda kiralık geldiği Altınordu'da 17 lig 1 kupa maçında görev yapıp 5 gol atan gurbetçi futbolcunun Kayseri'den ayrılmak istediği ve Karşıyaka'nın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Transfer döneminde Kayserispor patentli Gökhan Ünal, Çağlar, Berkay Can, Serkan, Aghayev, Amisulashvili ve Mehmet Eren'i kadrosuna dahil eden Karşıyaka, Kayseri Erciyesspordan İbricic ve Necati Ateş'i de transfer etti. Kayseri Erciyessporlu Yasin Pehlivan, geçen hafta İzmir'e gelmesine rağmen anlaşma sağlanamadı.

2 MAÇ ARENA'DA

Karşıyaka, bu arada iç sahada üst üste oynayacağı Şanlıurfaspor ve Samsunspor maçlarında Buca Arena'yı kiralamak için Buca Belediyesi ve Bucaspor'la anlaşmaya vardı. Buna göre yeşil kırmızılılar, Bucaspor'a geçen sezondan kalan 65 bin TL borcunu ödeyecek, belediye de Karşıyaka'dan 2 maçlık kiralama bedeli talep etmeyecek. Karşıyaka, sezonun geri kalan iç saha maçlarını tadilatı eylül ayında bitecek Atatürk Stadı'nda oynayacak. Karşıyakalı taraftarlar şu ana dek 4494 Passolig kartı aldı.

KULÜP BİNASI YIKILDI

Karşıyaka'da 15 bin kişilik yeni stat projesi kapsamında geçen hafta boşaltılan Yalı'daki kulüp binası yıkıldı. Kulüp binasına bitişik 2 restoran ise tebligatlara rağmen henüz boşaltılmadı. Hafriyatın temizlenmesinin ardından geçtiğimiz günlerde yıkılan İlçe Stadı'nda zemin iyileştirme çalışmaları yapılacak.

Arazi içinde yer alan ve tapusu çıkan belediyeye ait bölümün kamulaştırılması ve inşaat ruhsatının alınmasından sonra çalışmaların hızlanması bekleniyor. Karşıyaka, inşaat çalışmaları bitinceye kadar geçici olarak Mavişehir'e taşınmıştı.

FOOĞRAFLI - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'nın Kayseri Aşkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement