Karşıyaka Rotary'de devir teslim - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Rotary'de devir teslim

Karşıyaka Rotary Kulübü'nde başkanlık bayrağını devreden Gaye Berköz, "Fark yaratacak projeler için çok yoğun çalıştık. Bir yıllık sürede tüm projelerimizde başarıyı yakaladık" dedi.

26.06.2018 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Villa Levante Otel'de gerçekleşen devir teslim töreninde gurur ve mutluluk bir arada yaşandı. Törende başkanlığı Levent Yılmaz'a devreden Gaye Berköz, Karşıyaka Rotary Kulübü olarak dünyada sadece 4 tane olan, özel gereksinimli çocuklara yönelik Terapi Parkı kurulması için yoğun çalışma yürüttüklerini söyledi.Bornova Belediyesi'nin 20 yıllığına 4 bin 500 metrekarelik alanı proje için tahsis ettiğini hatırlatan Berköz, yurtdışı örneklerinin aksine ücretsiz olacak Terapi Parkı projesini Erke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Okulunun önderliğinde 6 ay içinde hizmete gireceğini belirtti. Yıl içindeki çalışmalardan örnekler veren Berköz, Torunlar Atletizm Yarışması'na rekor katılımın, daha önce sporla tanışmayan çocuklar ve yeni yeteneklerin keşfi için fırsat olduğunu vurguladı. Rotaractlarla birlikte elektronik atık projesi, Yakaköy İlkokulu ile eğitim amaçlı müze turları, Harmandalı Ortaokulunda su-hijyen eğitimleri, Selma Yiğitalp Lisesi'nde meslek eğitim seminerleri düzenlediklerini belirten Berköz, "TÜRGÖK ve TEV yararına da bazı projeleri hayata geçirdik ve birçok öğrenciyeye de eğitim bursu sağladık" dedi. Berköz tüm bu çalışmaları "birlikte" yürütmenin gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkanlığı devralan Levent Yılmaz ise Berköz'ün efsane bir başkanlık süreci geçirdiğini ifade ederek "Onun hizmet sevgisi, heyecanı, dostluğu ve enerjisi yerine konulması zor bir iş. Ben aslında bu kulübe girdiğim 6 yıl öncesinden bu güne çok iyi dostluklar edindim ve kendimi hep çok iyi hissettim. Tabi ki Gaye Başkandan sonra çok zor, çünkü efsane oldu. Elimden geldiğince en güzel şeyleri paylaşmaya çalışacağım. Sonuçta Rotary çok büyük bir aile" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karşıyaka Rotary'de devir teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement