Karşıyaka seriyi sürdürme peşinde - Son Dakika
Spor

Karşıyaka seriyi sürdürme peşinde

Karşıyaka seriyi sürdürme peşinde

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta üst üste 4 galibiyet alan namağlup lider Karşıyaka, yarın Çatalcaspor'la deplasmanda koltuğunu korumak için karşılaşacak.

31.10.2020 15:39  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta üst üste 4 galibiyet alan namağlup lider Karşıyaka, yarın Çatalcaspor'la deplasmanda koltuğunu korumak için karşılaşacak. Tepecik Şenol Güneş Stadı'ndaki mücadelenin başlama düdüğü saat 13.00'te çalacak. Yeşil-kırmızılılarda koronavirüs testi pozitif çıkan bir futbolcu görev yapamayacak. Bu ismin kontrol testinin negatife döndüğü ancak karantina sürecinin sürdüğü öğrenildi. Ligde 6 maçta; 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplayan, Türkiye Kupası'nda da tur atlayıp bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, " İzmir'de meydana gelen deprem felaketi nedeniyle herkes gibi derinden etkilendik. Acımız büyük. Galibiyetle camiamıza biraz olsun moral vermeye çalışacağız" dedi.

İzmir ekibinin İstanbul deplasmanında şu 11 ile sahada olması bekleniyor: "Erdoğan - Fatih, Cenk, Metin, Burak, Arif, Mustafa Aşan, Mustafa Değirmenci, Özkan, Doğukan, Hakan Kuş."


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka seriyi sürdürme peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement