Karşıyaka'ya 2 Müjde - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'ya 2 Müjde

SPOR Toto 2'nci Lig ekibi Karşıyaka, sözleşmesi biten Okan Şahingöz ve alacağı ödenmediği için serbest kalan Ali Kemal'le de anlaşarak Şanlıurfaspor'a giden Cenk dışında iç transferi firesiz tamamladı.

17.07.2017 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig ekibi Karşıyaka, sözleşmesi biten Okan Şahingöz ve alacağı ödenmediği için serbest kalan Ali Kemal'le de anlaşarak Şanlıurfaspor'a giden Cenk dışında iç transferi firesiz tamamladı.

Yeşil kırmızılılarda kontrat yenileme pazarlığında uzun süredir direten 22 yaşındaki gurbetçi futbolcu Okan sonunda kalmaya razı oldu. Yetiştiricilik bedeli nedeniyle kulüp bulamayan ve halen Hollanda'da ailesinin yanında olan genç forvetin uçak biletinin alındığı bildirildi. Geçen sezon 7 gol atan futbolcunun yarın İzmir'e gelerek takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. 13 Eylül 1994 doğumlu Okan, transfer döneminin 8 Eylül'de biteceği liglerde yetiştiricilik bedeli ödemeden bir kulübe gitme şansını 5 günle kaçırıyordu.

Karşıyaka'da yönetimin serbest kaldıktan sonra yeniden el sıkıştığı Ali Kemal de sözleşme imzaladıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Karşıyaka, Futbol Federasyonu'na başvurmasının ardından 1 aylık yasal sürede alacakları ödenmediği için serbest kalma hakkı elde etmesine rağmen kontratını feshetmeyen Tugay'a ödeme planı çıkarıyor. Prensipte anlaştığı Mahmut da ödeme yapılmasını bekliyor.

Yeni sezon öncesi altyapısından kaleciler Efe Öcal ve Erdoğan Acar, orta saha oyuncuları Görkem Ali Kınay, Ersagun Akbar Karaman, sağ kanat Mahir Aydın, sol bek Serhat Söğüt ve stoper Özgür Güler'i profesyonel yapan transfer yasağı olan Karşıyaka, son Okan ve Ali Kemal hamleleriyle kadrosunu tamamladı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'ya 2 Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement