Karşıyaka'ya 'Uyuşmazlık Çözüm Kurulu' Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'ya 'Uyuşmazlık Çözüm Kurulu' Müjdesi

İKİNCİ Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan (UÇK) sevindirici haber geldi.

18.08.2017 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İKİNCİ Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan (UÇK) sevindirici haber geldi.

Yeşil kırmızılıların TFF 1'inci Lig'den düştüğü 2015-16 sezonunda takımda forma giyen Ömer Can Sokullu'nun geçen hafta görülen alacak davasında, o dönemki yönetici Devrim Acar'ın avukatı, müvekkilinin futbolcuya verdiği ancak miktarı açıklanmayan şahsi senetleri de kulübün ödemesini talep etti. Kulübü temsilen duruşmada yer alan Avukat Onur Keleş, Futbol Federasyonu'na gönderdikleri resmi sözleşmede böyle bir rakam bulunmadığını söyleyerek itiraz etti. Kurul, Karşıyaka'nın itirazını yerinde bularak Acar'ın talebini reddetti.

2015-16 sezonunun ilk yarısında yönetimde yer alan Devrim Acar, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapıp Erdal Acar'ın talimatıyla o sezon futbolculara imzalayıp verdiği senetlerin ödenmediğini, kendisine icra ve haciz işlemleri başlatıldığını duyurdu. Devrim Acar, bu konuda Erdal Acar'la görüşme talebinin sonuçsuz kaldığını, yönetimlerin de soruna çözüm bulamadığını belirtti.

Karşıyaka'ya 2015-16 sezonu başında sponsor olan Erdal Acar, kulübe 9 milyon 128 bin TL nakit bağış yaptı. Acar'ıan o yıl futbolculara sözleşmedeki rakamlar haricinde 4 milyon 296 bin TL bireysel ödeme taahhüdünde bulunduğu açıklanmıştı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'ya 'Uyuşmazlık Çözüm Kurulu' Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement