Karşıyaka'ya Yardım Kampanyasından 140 Bin Lira - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'ya Yardım Kampanyasından 140 Bin Lira

SPOR Toto 2'nci Lig takımlarından Karşıyaka'da transfer yasağı ve acil ödemeler için Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar önderliğinde 13 Temmuz'da başlayan yardım kampanyasında 1 ayda 140 bin TL toplanabildi.

12.08.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig takımlarından Karşıyaka'da transfer yasağı ve acil ödemeler için Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar önderliğinde 13 Temmuz'da başlayan yardım kampanyasında 1 ayda 140 bin TL toplanabildi.

Kulübe şimdiye kadar Hüseyin Mutlu Akpınar 50 bin, Tayfun Yelkenbiçer 25 bin, Hanif Pehlivanoğlu 15 bin, Mert Pala 12 bin, Ankor Plastik 10 bin, Osman Dal 10 bin, Cengiz Bakır 6 bin, Mithat Salepçioğlu 500 TL, Serhat Pamuk 250 TL, Hatice Derinöz 200 TL, Ufuk Aracıoğlu 100 TL, Erman Ermaner 100 TL, Mehmet Kocakaya 50 TL, Faruk Işıldak 50 TL, Altan Ecevit 35.5, Feruz Bozarslan 19 TL, İlke Çakır 10 TL, Ekinoks Klima Sistemleri 5 bin, Süreyya Atakan 6 bin TL destekte bulundu.

Karşıyaka'da Sakıpağa ailesi ve Azad Yeşil 50'şer bin TL, Yelkenbiçer ailesi de 25 bin TL basketbol salon reklamı verdi. Eski futbolculardan Kahe'nin 125 bin dolar alacağını Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın katkısıyla ödeyip FIFA'nın puan silme cezasından şimdilik kurtulan, kendi arasında da takımda kalan eski futbolcuların ücretleri için kaynak yaratan yönetim, dün açıklama yayınlayıp destek veren isimleri duyurmuştu.

Yönetim, açıklamada kampanyanın desteklenip kulübe sahip çıkılmasını istedi. Transfer yasağını açıp Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyemediği için Futbol Federasyonu'ndan en az 3 puan silme cezası alması beklenen Karşıyaka FIFA da Juninho, Banahane, Makakula gibi eski oyunculara olan borç nedeniyle önümüzdeki dönemde ceza verebilir.

MEHMET AKGÜN GÜNDEMDE

Transfer yasağını kaldıramadığı için geçen sezon takımda forma giyen Mustafa Aşan, İbrahim Kaş, Zeki, Can ve Behram'la sözleşme yenileyen Karşıyaka, Mehmet Akgün'le de temasta. Karşıyaka'da geçen yıl 8 maçta görev aldıktan sonra devre arasında kadro dışı kalan gurbetçi ön libero, 330 bin TL alacağını Federasyon kanalıyla talep ederek sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Yeşil kırmızılılar, Mehmet'le yeniden anlaşma zemini arıyor. Stoper Abdülhamit'le sözleşme yenilemek için yurtdışından dönmesini bekleyen Karşıyaka, Tayfun'la da görüşüyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'ya Yardım Kampanyasından 140 Bin Lira - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement