Karsu Dönmez Makedonya Konserinde Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Karsu Dönmez Makedonya Konserinde Büyüledi

Karsu Dönmez Makedonya Konserinde Büyüledi

– Türk asıllı Hollandalı müzisyen ve piyano sanatçısı Karsu Dönmez Manastır konserinde seyircileri büyüledi.

07.11.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– Türk asıllı Hollandalı müzisyen ve piyano sanatçısı Karsu Dönmez Manastır konserinde seyircileri büyüledi. Üsküp Yunus Emre Enstitüsü'nün katkılarıyla 17.Üsküp Sonbahar Müzik Festivali'ne katılan Kansu Dönmez, Üsküp ve Manastır'da müzik severlerle buluştu ve duygulu anlar yaşadı. Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendirerek müzikseverleri mest etti.

Kültür evinde düzenlenen konsere yoğun ilgi vardı. Karsu Dönmez'in 5 kişilik ekibiyle seslendirdiği şarkılar ayakta alkışlandı. Atatürk'ün sevdiği Yemen türküsü salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Dünyaca ünlü müzisyen Karsu Dönmez'in Makedonya'da konser vermesine katkı sunan Üsküp Yunus Emre Enstitüsü Müdür Vekili Fuat Korkmaz,"Dünyaca ünlü Türk müzisyeni, önemli bir piyanist, önemli bir caz sanatçısını 17.Üsküp Sonbahar Müzik Festivali kapsamında Makedonya'da ağırladık. Enstitü olarak Makedonya'da Türk müziğinin, Türk sanatçısını tanıtma rölü üstlendik" dedi.

Manastır'da düzenlediği konserde dakikalarca ayakta alkışlanan Karsu Dönmez'e konser sonrası da ilgi büyüktü. Sanatseverler imza almaları ve fotoğraf çekmeleri için sıraya girdiler. Türk asıllı Hollandalı müzisyen Karsu Dönmez DHA'na Makedonya'nın çok sıcak bir ülke olduğunu; kendi müziek grubunun da Makedonya'da çok güzel zaman geçirdiğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------

Fuat Korkmaz'ın açıklaması

Konserden görüntüler

Karsu Dönmez'in demeci

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karsu Dönmez Makedonya Konserinde Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement