Kartal'da Derbi Kadrosu Sahaya - Son Dakika
Spor

Kartal'da Derbi Kadrosu Sahaya

Kartal\'da Derbi Kadrosu Sahaya

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayseri’de Galatasaray maçının 11’ini bozmayacak. Tolgay-Atiba-Oğuzhan üçlüsünden memnun kalan siyah-beyazlı hoca, Talisca’yı yine yedeğe çekecek.

10.12.2017 02:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SERDAR SARIDAĞ
Şampiyonlar Ligi'ndeki göz kamaştırıcı grup finalinden sonra rotasını yeniden lige çeviren Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş bugünkü zorlu Kayserispor maçı öncesi son uyarılarını yaptı. Galibiyet serisi yakalamak zorunda olduklarının altını çizen Güneş, Galatasaray'ın ardından Kayserispor'u da yenecek güçte olduklarını dile getirdi.
Siyah-beyazlı futbolcuları mental olarak maça motive etmeye çalışan Güneş'in kadro konusunda da Galatasaray derbisindeki orta sahaya forma vermeyi düşündüğü öğrenildi. Tolgay-Atiba-Oğuzhan üçlüsünün derbideki performansından memnun kalan deneyimli hoca, Kayserispor deplasmanında bu futbolculara yine 11'de görev vermeyi planlıyor.
Galatasaray maçında Aderson Talisca'yı kulübeye çekerek orta sahada radikal bir değişiklik yapan Şenol Güneş, Brezilyalı yıldızı yine yedek soyunduracak. Güneş, Talisca dışında kadroda değişiklik yapmayacak.
Bu arada siyah-beyazlı hocanın, Medel'in performansından da çok memnun olduğu ve ilk fırsatta Şilili futbolcuyu da orta sahaya monte etmeye çalışacağı bildirildi. Güneş'in, Kayserispor karşısında Medel'e ikinci yarıda şans tanımanın hesaplarını yaptığı aktarıldı.
Pepe ve Babel ceza sınırında

Kayserispor maçı öncesi Beşiktaş'ta şimdiye kadar üçer kez sarı kart gören Pepe ve Babel ceza sınırında bulunuyor. İlk 11'in değişmez isimleri olan Pepe ve Babel bugün 4. kez kart görmeleri halinde 16. haftadaki Osmanlıspor maçında cezalı duruma düşecek.

Deplasmanda 10 puan bıraktı

Kartal bu sezon deplasmanda kazanmakta zorlanıyor. 7 kez deplasmana çıkan Beşiktaş 3 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik, 2 de yenilgi aldı. Karabük'ü 1-0, Alanya'yı 2-1, Göztepe'yi 3-1 yenen siyah-beyazlı takım; Fenerbahçe ve G.Birliği'ne 2-1 mağlup olurken, Kasımpaşa ile 2-2, Malatya ile 0-0 berabere kaldı. Rakip sahalarda 10 puan yitiren Kartal 7 maçta 8 gol yedi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kartal'da Derbi Kadrosu Sahaya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement