Kartal'da freni boşalan kamyonet, ağacı ve otobüs durağını yıkarak parka daldı - Son Dakika
Güncel

Kartal'da freni boşalan kamyonet, ağacı ve otobüs durağını yıkarak parka daldı

KARTAL'da iddiaya göre freni boşalan kamyonet, önce bir ağacı devirerek ardından da otobüs durağını yıkarak parka daldı.

17.12.2021 01:26  Güncelleme: 01:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARTAL'da iddiaya göre freni boşalan kamyonet, önce bir ağacı devirerek ardından da otobüs durağını yıkarak parka daldı. Kazada otobüs durağının ve parkın boş olması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Fatih Mahallesi Yörük Caddesi ile Yakacık Caddesi'nin kesişiminde meydana geldi. Yörük Caddesi'nde park halindeki Fehmi Aydın'a ait 80 HV 709 plakalı kamyonetin iddiaya göre frenleri boşaldı. Yolun yamaç olması nedeniyle kaymaya başlayan kamyonet, Yakacık Caddesi'ni ayıran kaldırımdaki ağacı devirerek karşı kaldırımdaki otobüs durağına çarptı. Önce ağacı yerinden söken ardından durağı yıkan kamyonet, duvarı da yıkarak Fatih Sultan Mehmet Parkı'na daldı. Kaza sırasında otobüs durağının ve parkın boş olması olası can kaybının önüne geçti. İhbar üzerine, kaza yerine polis ekibi sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme yapan polis, soruşturma başlattı.

Görgü tanığı Necip Özdemir, kazayla ilgili, "Araç park halindeydi. Ben yanda oturuyordum. Birden frenler patlayınca atlayamadım. Buraya kadar geldik. Olay bundan ibaret. Herhangi bir yaralanan olmadı. Kimsede bir şey yok. Park halindeyken birden fren boşaldı" dedi.

Kartal\'da freni boşalan kamyonet, ağacı ve otobüs durağını yıkarak parka daldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartal'da freni boşalan kamyonet, ağacı ve otobüs durağını yıkarak parka daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement