Dördüncü kez arabası kundaklanan vatandaş, eski sevgilisinden şikayetçi oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Dördüncü kez arabası kundaklanan vatandaş, eski sevgilisinden şikayetçi oldu

İstanbul Kartal'da gece saatlerinde park halindeki bir otomobil yandı. Son 2 yılda dördüncü kez arabası kundaklanan otomobil sahibi Ünal Demirhan, polise verdiği ifadede "Eski sevgilim yakmış olabilir" dedi.

29.11.2019 05:22  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal'da gece saatlerinde park halindeki bir otomobil yandı. Yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alırken araç sahibinin iddiası polis ekiplerini harekete geçirdi.

Olay, saat 04.00 sıralarında Kartal, Cevizli Mahallesi, Han Sokak'ta meydana geldi. Park halinde bulunan Ünal Demirhan'a ait 34 NK 5465 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gece saatlerinde yanmaya başladı. Alevlerin yükselmesiyle uykusundan uyanan sokak sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine yangın yerine gelen ekipler yangına hemen müdahale ederken uzunca bir süre soğutma çalışması yaptı. Araç sahibi Demirhan'ın olay yerinde polis ekiplerine verdiği ifadede aracının eski sevgilisi tarafından yakılmış olabileceğini belirtmesi üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı.

Dördüncü kez arabası kundaklanan vatandaş, eski sevgilisinden şikayetçi oldu

MAHALLELİ MÜDAHALE ETTİ

Babasına ait bir arabanın da olay yerine çok yakın bir noktada yakın bir zamanda yandığı öğrenilirken daha önce de iki otomobilin daha park halinde yandığı belirtildi. Olay yerinde boş bir şekilde duran su kapları ve damacanalarla çevredeki vatandaşların otomobilde ki yangına müdahale ettiği anlaşılırken polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. -

Dördüncü kez arabası kundaklanan vatandaş, eski sevgilisinden şikayetçi oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dördüncü kez arabası kundaklanan vatandaş, eski sevgilisinden şikayetçi oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • lokalci: mardindeki kaçak elektrik kullananlarda zararlı onlarda toplanıp imha edilsin. 5 3 Yanıtla
  • Nasıl-2: SİYASİ HABERLERE NEDEN YORUM YAPTIRILMIYOR? YÖNETİCİLER UYUMAYIN. 2 0 Yanıtla Yavuz: Pıslikleri belli olmasın diye 0 0
  • Adını yazın: Aynı araba 4 kez kundaklanıyorsa yakınıdır zaten tesadüf olamaz 1 0 Yanıtla

Advertisement