Kartal Figürlü Mezar Vasiyeti İçin Fikret Orman'a Seslendi! - Son Dakika
Spor

Kartal Figürlü Mezar Vasiyeti İçin Fikret Orman'a Seslendi!

Kartal Figürlü Mezar Vasiyeti İçin Fikret Orman\'a Seslendi!

Ses sanatçısı Onur Akay, maganda kurbanı Ahmet Emre Çavuş'un vasiyetini duyurdu. Emre, mezarına Beşiktaş'ın simgesi olan kartal figürü yaptırılmasını istemiş.

06.09.2017 08:29  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sultangazi'de 2 Ağustos 2015 tarihinde, arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan ve 2 yıl 11 gün sonra geçtiğimiz Ağustos ayında hayatını kaybeden lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'un vasiyeti ortaya çıktı. Emre'nin babası ile görüşen Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Instagram adresinden bir paylaşım yaptı.

"BABA BEN ÖLÜRSEM MEZAR TAŞIMA KARTAL FİGÜRÜ YAPTIR"

<a class='keyword-sd' href='/kartal/' title='Kartal'>Kartal</a> Figürlü Mezar Vasiyeti İçin <a class='keyword-sd' href='/fikret-orman/' title='Fikret Orman'>Fikret Orman</a>'a Seslendi!

Koyu Beşiktaş taraftarı olan liseli genç, iki ay içerisinde ciddi iki ameliyat geçirmişti. Durumunda önce düzelme görülen Ahmet Emre Çavuş'un sağlık durumu, daha sonra kötüye gitmiş ve hayatını kaybetmişti. Ünlü sanatçı Onur Akay, Emre Çavuş'u siyah-beyaz formalarla donattığı hasta odasında ziyaret eden ve ölümünden sonra ise cenaze törenine çelenk gönderen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a seslendi. Akay, "Yolda yürürken, bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan ve 2 yıl 11 gün sonra geçtiğimiz Ağustos ayında kaybettiğimiz Ahmet Emre Çavuş'un, babası gazeteci Bülent Çavuş'la görüştüm. Maddi ve manevi olarak tükendiğini söyleyen baba, en çok Emre'nin vasiyetini gerçekleştiremediği için üzgün. Emre son ameliyatına girmeden önce, 'Baba ben ölürsem mezar taşıma kartal figürü yaptır.' demiş. Başkan Fikret Orman'ın, Emre'nin mezarına Beşiktaş'ın simgesi olan kartal figürünün yapılmasında, öncü olacağına gönülden inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"GÖZÜ AÇIK GİTTİ"

Onur Akay şöyle devam etti:
"Acılı baba, 'Emre, Beşiktaşlı futbolcuları çok görmek istiyordu ama kısmet olmadı ve gözü açık gitti.' dedi. Koluna Emre'nin fotoğrafını dövme yaptıran baba Bülent Çavuş'un tek isteği, oğlu Emre'ye Beşiktaş mezarı yaptırmak. 17 Eylül'de ise, Gazi Mahallesi Gazi Cem Evi'nde Ahmet Emre'nin 40 yemeği ve duası var. Ailesi, Emre'nin tüm sevenlerini bekliyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Kartal Figürlü Mezar Vasiyeti İçin Fikret Orman'a Seslendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement