Kartal: "Gönüllerde Olan BBP ile Sandığı Buluşturacağız" - Son Dakika
Yerel

Kartal: "Gönüllerde Olan BBP ile Sandığı Buluşturacağız"

Kartal: "Gönüllerde Olan BBP ile Sandığı Buluşturacağız"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, BBP olarak Türkiye'nin her yerinde seçime gireceklerini açıkladı.

04.11.2013 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, BBP olarak Türkiye'nin her yerinde seçime gireceklerini açıkladı.

Partisinin Adana İl Başkanlığında yapılan istişare toplantısında konuşan Kartal, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kartal, parti genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda, BBP'nin Türkiye'nin her bölgesinde kendi adaylarıyla seçime gireceğini belirtti. Seçim çalışmaları kapsamında her 6 ilden bir genel başkan yardımcısının, her ilden de bir merkez yürütme kurulu üyesinin sorumlu olacağını kaydeden Kartal, bu doğrultuda kendisinin de Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Aksaray ve Niğde illerinden sorumlu olduğunu, bugünden itibaren sorumluluk bölgesindeki seçim çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti. Kartal, "Son günlerde bazı partiler ne yazık ki siyasi zemini parsellemiş durumda. Mersin'de de o 3 partinin dışında başka parti yokmuş gibi hep onlardan bahsediliyor. Ama Allah'ın izni ile Alperenler, bir güle sevdası ile başladığı bu yolda Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetini taşıyacak ve hak ettiği yere getirecektir. Anadolu'ya çıktık, Anadolu'yu karış karış gezeceğiz ve her bölgeden adaylarımızı çıkarıp BBP'yi hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

1 Aralık tarihinden önce kamuoyuna belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını ifade eden Kartal, "BBP duruşu ile imanı ile ve inançları ile bu seçime hazırlanıyor. Ben inanıyorum ki, bu millet sandığa gittiğinde gereğini yapacaktır. BBP gönüllerde var. İşte bu seçimde sadece gönüllerde sevmek değil, gönüllerde olan BBP ile sandığı buluşturacağız. BBP kendi bayrağı ile teşkilatlarıyla bu seçime girecek. Ben yaşayan bütün garipleri, mağdurları, mazlumları, kimsesizleri, her seferinde oy verdiği partiden pişman olmuş kişileri, milliyetçileri, ülkücüleri, demokratları, liberalleri, kendini dürüst sayan herkesi, bu ülkeye hizmet etme aşkı ile siyaset yapmak isteyen bütün vatandaşlarımızı BBP çatısı altına davet ediyorum" diye konuştu.

BBP Adana İl Başkanlığında yapılan istişare toplantısına İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Yılmazer, İl Gençlik Kolları Başkanı Emrah Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kaymaz, BBP Ceyhan İlçe Başkanı Bahadır Özon, Seyhan İlçe Başkanı Gani Gökmen, BBP Yumurtalık Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Atmaca, Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Veli Şahin, Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ali Güzel, Alperen Adana İl Ocakları Başkanı Aydoğan Aydoğan, Alperen Ocakları Ceyhan Şubesi Başkanı Rıfat Örek, ve çok sayıda partili katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal: 'Gönüllerde Olan BBP ile Sandığı Buluşturacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement