Kartal Sahil Yolunda Kaza: 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Kartal Sahil Yolunda Kaza: 3 Yaralı

Kartal sahil yolunda kaza: 3 yaralıİSTANBUL - Kartal sahil yolunda seyir halindeki bir cip yoldaki başka bir araca çarptı.

14.05.2019 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal sahil yolunda kaza: 3 yaralı

İSTANBUL - Kartal sahil yolunda seyir halindeki bir cip yoldaki başka bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç da park halindeki bir araca çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralanırken, çarpan araç sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralılar tedavi için hastaneye sevk edildi.

Kaza Kartal sahil yolunda saat 18: 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yolda hızla ilerleyen bir cip, Osman Budak yönetimindeki araca yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç yol kenarında park halinde olan bir araca çarparken, o aracın da önündeki araca çarpmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. Aynı araç içerisinde bulunan Osman Budak, Ece Demirel ve Nilay Kartal hafif yaralandı. Çarpan araç sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaşırken, görgü tanıkları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralılar ambulansa bindirilerek hastaneye sevk edildi. Ayrıca araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kazada aracında maddi hasar meydana gelen vatandaş, "Park halindeydik biz. İki araç arka arkaya. Bir anda bir fren sesi ile arkamı bir döndüm ki baktım adam buna vurdu. Bu da bana vurdu. Çok süratliydi herhalde" dedi.

Kartal Sahil Yolunda Kaza: 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kartal Sahil Yolunda Kaza: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement