"Kartalkaya'da kayak sezonu nisana uzayabilir" - Son Dakika
Güncel

"Kartalkaya'da kayak sezonu nisana uzayabilir"

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Bolu'daki Kartalkaya Kayak Merkezi'nde sezonun kar yağışının sürmesi halinde nisana uzayabileceği bildirildi.

16.03.2022 14:01  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Bolu'daki Kartalkaya Kayak Merkezi'nde sezonun kar yağışının sürmesi halinde nisana uzayabileceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye'deki kayak merkezleri arasında kar kalınlığı en fazla 260 santimetreyle Kartalkaya'da ölçüldü.

Kartalkaya'daki iki otelin genel müdürü Yusuf Avcı, gazetecilere, sezonun en güzel dönemlerini yaşadıklarını belirterek, "Gerçekten güneş, kar, hava muhteşem. Yoğun ilgi var. Bu şekilde giderse kayak sezonunu nisana uzatabiliriz." dedi.

Avcı, kayak merkezinde 3 metreye yakın kar olduğunu belirterek, "Tüm pistler açık. Kar çok olduğu için zevkli ve her yer pist. Ciddi kar yağışı oldu. Kardan dolayı sıkıntımız olmadı. Sezonu iyi geçirdik. İnşallah önümüzdeki senelerde de böyle kar olur. Güzel sezonlar geçiririz." ifadelerini kullandı.

"Kartalkaya\'da kayak sezonu nisana uzayabilir"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Kartalkaya'da kayak sezonu nisana uzayabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement