Kartalkaya ve Abant'taki Otellerde Yılbaşı Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Kartalkaya ve Abant'taki Otellerde Yılbaşı Yoğunluğu

BOLU'nun doğa harikası Abant Tabiat Parkı ile kayak merkezi Kartalkaya'da bulunan otellerin yılbaşı rezervasyonlarının büyük bölümü doldu.

23.12.2018 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BOLU'nun doğa harikası Abant Tabiat Parkı ile kayak merkezi Kartalkaya'da bulunan otellerin yılbaşı rezervasyonlarının büyük bölümü doldu. Otellerde, yılbaşı tatiline gelecek misafirler için özel programlar ve eğlenceler düzenlenecek.

Köroğlu Dağları zirvesindeki 2 bin 200 rakımlı Kartalkaya ve ağaçlarla çevrili Abant Gölü'nün çevresindeki otellerde yılbaşı tatili dolayısıyla rezervasyonlar büyük ölçüde doldu. Müşterilere yılbaşını da kapsayan paketlerin sunulduğu otellerdeki doluluk oranının, yılbaşı tatili için yüzde 100 olması bekleniyor. Kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı kayak merkezinde yılbaşını geçirecek tatilciler için otellerde özel programlar hazırlandı. Otellerin restoranlarında canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlenecek tatilciler, yeni yıla kar üzerinde yakılacak ateşin etrafında dans ederek, girecek. Abant Tabiat Parkı'ndaki otellerde de yılbaşı tatili için müşterilere özel eğlenceler hazırlandı. Otellerde, tatilcilere yılbaşına özel 2- 3 ve 4 geceli konaklama paketleri de sunuluyor. Kartalkaya ve Abant Tabiat Parkı'ndaki otellerin yılbaşı gecesi için yüzde 100 oranında dolması bekleniyor.

'DOLULUĞUN YÜZDE 100'E ULAŞACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ'

Abant'ta otel satış müdürü olarak görev yapan Hikmet Yeşikaya, "Bu sene 2 gece ve 3 gece olmak üzere yılbaşı paketlerimiz var. Aşçılar diyarı olan Bolu'da usta aşçılarımızla özel bir gala yemeği hazırlıyoruz. O yemekte de çok özel bir program hazırladık. Sanatçımız Pınar Dilşeker sahne alacak. Şu anda satışlar devam ediyor. Yoğun bir ilgi var. Bu taleple beraber dolulukların yüzde 100'e ulaşacağını düşünüyoruz. 2 otelimizde de misafirlerimizi Abant'ta bekliyoruz" dedi.

'PİSTLERDE 100 SANTİMETREYİ BULAN KAR VAR'

Bolu'da otel müdürürü olarak görev yapan Emir Aras ise "Rezervasyonlar şu anda çok yoğun, sadece 10 odamız kaldı. Onların da önümüzdeki günlerde dolacağına inanıyorum. Çok güzel kar yağışı var. Pistlerde yaklaşık 100 santimetreyi bulan kar var. Yılbaşı gecesi de kar yağışı gözüküyor. 3- 4 gecelik konaklama paketlerimiz var; çünkü yılbaşı tatili bu yıl uzun olacak. Otelde aktivitelerimiz olacak. Canlı müziğimiz olacak. Yılbaşı gecesi gala yemeğimiz olacak. Ateşler yakılacak. Misafirleri bol bol sürprizler bekliyor" diye konuştu.

'KAYAK SEZONU GÜZEL GEÇİYOR'

Kartalkaya'da otel müdürü Yusuf Avcı da "Rezervasyonlarımız çok iyi gidiyor. Burada kayak şöleni var. Yılbaşında da yüzde 100 doluluğa yaklaşmak üzereyiz. Önümüzdeki hafta kar kalınlığının 2,5 metreye kadar ulaşmasını tahmin ediyoruz. Güzel bir kayak sezonu geçiyor. Geceleri gece kayağı yapılıyor. Yapay karlama sistemi devrede. Her gün pistlerde taze kar var. Çok olumlu dönüşler alıyoruz. Bu sene sezonu geçen seneden daha iyi kapatacağımıza inanıyoruz. Yılbaşı gecesi sürprizlerle dolu olacak. Hediyelerimiz, canlı müzik, gala yemeğimiz var. Kar partisi ve birtakım ikramlar olacak" dedi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartalkaya ve Abant'taki Otellerde Yılbaşı Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement