Kartepe Belediyesi'nde Ayın Ödülünü Basın Yayın Aldı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi'nde Ayın Ödülünü Basın Yayın Aldı

Kartepe Belediyesi\'nde Ayın Ödülünü Basın Yayın Aldı

Kartepe Belediyesi çalışanları arasında her ay belirlenen ayın personeli ödülüne, Mart ayının en başarılı birimi olarak seçilen Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden Bora Ertek ve Nihat Tuğal seçildi.

03.04.2015 12:12  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başarılı personeller Ertek ve Tuğal'ı altın ile ödüllendirdi.

Kartepe Belediyesi'nde iş motivasyonunu ve performansını artırmaya yönelik her ay düzenlenen ayın personeli ödülüne en başarılı birim seçilen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden iki personel seçildi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in makamında düzenlenen ayın personeli ödül töreninde belediye Başkan Yardımcıları Zafer Arat, Mehmet Filiz, Bali Holat ve Murat Sabri Çakır, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Dalgıç ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları Ufuk Kaptan, Şadi Akdoğan, Umut Yaşar İnan, Rıdvan Temel hazır bulundu.

Birimler arasında yaşanan pozitif rekabetin çalışmalarda da başarıyı artırdığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Personelimizin kurumlarına karşı aidiyet duygularını geliştirmeyi motivasyonlarını sağlayarak diğer arkadaşlarının çalışma azmini artırmayı hedefliyoruz. Her ay yüksek performans gösteren personelimizi, teşvik edici olması nedeniyle maddi değeri yüksek olmasa da manevi değeri olduğunu düşündüğümüz birer altın ile ödüllendiriyoruz. Başkan takibinde ve ilçemizin tanıtımı ile ilgili yapılan özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu performanslarda en büyük katkısı olan uyumlu ve huzurlu bir çalışma ortamı ile ekip ruhunu oluşturan müdürümüzü ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarını kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi'nde Ayın Ödülünü Basın Yayın Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement