Kartepe Belediyesi'nin İftarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi'nin İftarına Yoğun İlgi

Kartepe Belediyesi'nin ilçe halkına yönelik Kartepe Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlediği iftar programı, 4000 kişinin katılımıyla, Kartepe halkının manevi güzelliği paylaşmasına ve kaynaşmasına vesile oldu.

15.07.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bereket ve paylaşmanın yaşandığı Ramazan ayı, Kartepe'de de coşku içinde geçti.

4000 Kartepe'li Birlikte Oruç Açtı

Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı bereket ve rahmet ayında mahalle iftarları yerine toplu iftarı tercih eden Kartepe Belediyesi'nin, Kartepe Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlediği iftar programı önceki akşam Meşelik Parkı'nda geniş bir katılımla gerçekleşti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar sonrası, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile manevi bir hazza büründü. İftar, güzel havanın da etkisiyle açılan oruçların ardından yapılan iftar duası ile sürdü. Kartepe'liler iftardan sonra misafir hafızlar Faruk Çoban, Recep Çalışkan ve Necati Adıgüzel'in Kur'an ziyafetini huzur içinde dinlediler.

Organizasyonun sponsor firmaları Pirelli Fabrika Müdürü Hakan Yalnız ve İzgaz Genel Müdür Yardımcısı Gökalp Özkök' ün de katıldığı iftar programında, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Alkan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Aslan, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticileri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, muhtarlar derneği üyesi muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile ilçe halkından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu iftarda hazır bulundu.

Kartepe'lilerden Bakan Üzülmez'e yoğun ilgi

İftar öncesi vatandaşlarla selamlaşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Üzülmez'e sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, yapılan iftar organizasyonu için de teşekkür etti.

Üzülmez: Kocaman Bir Aileyiz

İlçe halkı ile buluştuklarını hatırlatan Başkan Üzülmez, "Aynı Sofrayı paylaşma kültürü, dinimizde de geleneklerimizde de bizi biz yapan değerlerin başında geliyor. Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve bereketin temel direkleri sayılan sevgi, saygı, hoşgörü ve merhameti daha yoğun olarak yaşadığımız bir aydayız. Allah diğer ayları da Ramazan güzelliği ve birlik içinde yaşamayı nasip etsin. Ramazan'ın son günlerini yaşadığımız bayram arifesinde olan bizler, bu güzel akşamda siz değerli ilçe halkımızın katılımı ile birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Bu birlikteliğimizi bayramın 1. Günü Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde saat 11.00'da yapacağımız bayramlaşmaya da taşımak istiyoruz. Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi'nin İftarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement