Kartepe Çocuk Kulübü Edebiyat Kulübünde - Son Dakika
Güncel

Kartepe Çocuk Kulübü Edebiyat Kulübünde

Kartepe Çocuk Kulübü Edebiyat Kulübünde

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen "Okur Yazar Buluşmaları" kapsamında, farklı yazarlar Kartepeli Çocuklarla bir araya geliyor.

20.04.2018 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri SEKA kampüsündeki Türkiye Dil Edebiyat Derneği'nde çocuk yazarı Hilal Acar ve Mahlası Masalcı Teyze olan Nevin Alan ile bir araya geldiler. Öğrenciler, yazarların hayata yönelik nasihatleri ile anlattıkları birbirinden güzel öyküleri can kulağı ile dinlerken, yazarlar kendilerini tanıtarak, başarıya ulaşmanın yollarını da anlattılar.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kartepeli miniklere tavsiyelerde bulunan yazarlar, başarıya ancak okuyarak ve araştırarak adım atabilirsiniz. Vatan ve millet sevgisi çerçevesinde İslami ahlaka uygun yaşayan insanlar olarak değerlerimize sahip çıkmalıyız. Sorumluluk bilinci ile hareket ederek, kendimizi okuyarak geliştirip ileride güzel bir meslek sahibi olmalıyız diyerek çocukların hayallerine ışık tuttular. Ziyaret sonunda yazarlar Kartepeli miniklerle kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Mutlu ve farklı bir gün yaşayan çocuklarda Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Çocuk Kulübü Edebiyat Kulübünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement