Kartepe'de Bisiklet Yarışlarına İlgi Yoğundu - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Bisiklet Yarışlarına İlgi Yoğundu

Kartepe\'de Bisiklet Yarışlarına İlgi Yoğundu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen bisiklet yarışları büyük ilgi gördü.

27.11.2013 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bisiklet İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen bisiklet yarışları büyük ilgi gördü. Kartepeli miniklere bisiklet sporunu sevdirmek ve bisiklet kullanmaya teşvik amacıyla düzenlenecek yarışlara 123 öğrenci katıldı. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın ilk startı verdiği yarışlarda, katılan öğrenciler arasında yapılan kura çekimi sonrası belediyenin hediyeleri olan bisiklet ve saatler de sahiplerini buldu.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi çevresinde düzenlenen yarışlara öğretmenler sayısı az olduğu için öğretmen kategorisinde yarış yapılamadı. Kız ve erkek öğrenciler kategorilerinde madalya için pedal çevirdiği yarışlarda ilk startı Belediye Başkanı Şükrü Karabalık verdi.

Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Bisiklet İl Temsilcisi Mehmet Bozdemir, Uluslararası Bisiklet Hakemi Emin Kahyaoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdurrahman Kayabaş ve Mustafa Özden'in de start verdiği yarışlarda dereceye giren yarışmacılara ödül ve madalyalarını da protokol üyeleri takdim etti.

1998-1999-2000 doğumlu kızlarda Eşref Uslu Ortaokulu'ndan Sena Başar, Yıldız Entegre Okulu'ndan Halime Öztürk ve Yıldız Entegre Okulu'ndan Meltem Kolay ilk üçe girdi.

2001-2002-2003 doğumlu kızlarda 17 Ağustos Ortaokulu'ndan İrem Ağırman, Pakmaya Ortaokulu'ndan Burçin Oğuz ve 17 Ağustos Ortaokulu'ndan Zehra Savur ilk üçe girdi.

2002-2003 doğumlu erkeklerde Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Eren Aydıner, Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Emirhan Yerlikaya ve Pakmaya Ortaokulu'ndan Ramazan Taş ilk üçe girdi.

2001 doğumlu erkeklerde İstasyon Ortaokulu'ndan Erdem Parlak, Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Bedirhan Şişman ve Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Mert Ali Özkanlı ilk üçe girdi.

2000 doğumlu erkeklerde Eşref Uslu Ortaokulu'ndan Batuhan Altun, Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Ertuğrul Yerlitürk ve Halise Türkkan Ortaokulu'ndan Emrah Öz ilk üçe girdi.

1997-1998-1999 doğumlu erkeklerde Yıldız Entegre Lisesi'nden Emirhan Memiş, Fevziye Tezcan EML'den Nurdoğan Kuzu ve Fevziye Tezcan EML'den Mustafa Namlı ilk üçe girdi.

Yarışlara katılan öğrenciler arasında yapılan kura çekilişi sonunda Yunus Meriç, Muhammed Özdemir, Salih İnci ve Abdul Kadir Sert bisiklet kazanırken, Hamir Sert, Yunus Emre Durum, Mert Mete, Muhammed Öz, Eray Dereköy ve Mustafa Bekender de saat kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Bisiklet Yarışlarına İlgi Yoğundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement