Kartepe'de Bu Yıl 13 Km Parke Yol Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Bu Yıl 13 Km Parke Yol Yapılacak

Kartepe\'de Bu Yıl 13 Km Parke Yol Yapılacak

Meclis 1. Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirdi.

02.03.2012 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Meclisi mart ayı olağan toplantısını Meclis 1. Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirdi. 12 maddenin görüşülerek karara bağlandığı mecliste Kartepe İlçesi cadde ve sokaklarının parke ve bordür döşenerek üst yapı düzenlemesi işinin İller Bankası'ndan kullanılacak kredi ile yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Bu maddenin kabulü ile 2012 yılında ilçe genelindeki 13 kilometre yola 90 bin 465 metre kare parke döşenecek.

Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki gündem özetlerinin okunup oylandığı toplantıda Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 5 adet imar komisyonu raporu ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne ait Türlü İşler Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda Plan ve Proje Müdürlüğü'ne ait 5 adet uygulama imar planı değişikliği ile ilgili teklif yazları da imar komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündeme ilave edilen 12. Madde olan Kartepe'nin cadde ve sokaklarının parke ile kaplanması işi ile ilgili kredi kullandırılmasına muhalefet partilerinin de destek vermesi sonrası kabul edilmesi dikkat çekti. Bu madde ile ilçe genelinde 13 kilometrelik güzergah 90 bin 465 metre kare parke döşenerek üst yapı çalışmasında önemli bir adım atılmış olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Bu Yıl 13 Km Parke Yol Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement