Kartepe'de Çanakkale Ezgileri - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Çanakkale Ezgileri

Kartepe\'de Çanakkale Ezgileri

Kartepe Belediyesi, “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında kültür sanat etkinliklerini ilçenin farklı okullarında düzenliyor.

20.03.2014 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi, "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında kültür sanat etkinliklerini ilçenin farklı okullarında düzenliyor. 18 Mart Şehitler Haftası ve Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü nedeniyle sanatçı Harun Beyaz, "Çanakkale Ezgileri"nden oluşan konser programında Kartepe İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Kartepe'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale Ezgileri Harun Beyaz'ın yorumuyla Kartepe İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sunuldu. Okulun konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik, "Okullar Hayat Bulsun" projesi hakkında bilgi aktardı. Önemli gün ve haftaları okullarda gerçekleştirerek kültürel değerlere daha çok sahip çıkmayı hedeflediklerini belirten Çevik, "Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü Anma etkinliklerimize bugün, kahramanlık türkülerinin yer aldığı ezgilerden oluşan konser programı ile devam ediyoruz. Şanlı tarihimizde önemli bir yer tutan bu zaferin ve Çanakkale ruhunun gelecek nesillere aktarılmasında bu ezgiler de önemli yer tutmaktadır" dedi.

Yüreklere hitap eden sanatçı Harun Beyaz'ın yorumladığı ezgilere öğrenciler de zaman zaman eşlik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Çanakkale Ezgileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement