Kartepe III.Gebelik Sınıfı Ataevlerde Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe III.Gebelik Sınıfı Ataevlerde Başlıyor

Kartepe III.Gebelik Sınıfı Ataevlerde Başlıyor

Kartepe Belediyesi, Kadın Spor Merkezleri aracılığıyla gebelik eğitimi sınıfı açarak anne adaylarına kendi mahallelerinde bu hizmeti alma imkanı tanıyor.

16.03.2018 09:33  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi III'nci Gebelik Sınıfını Ataevler Mahallesi'nde açıyor.

Kartepeli anne adaylarına spor yapma fırsatı sunulurken aynı zamanda gebeliğe hazırlık ve gebelik süreci ile ilgili eğitim almaları da sağlanıyor. Gebelik döneminde nasıl davranılmalı, psikolojik olarak anne olmaya hazırlık, doğum anında nefes egzersizleri gibi eğitimler veriliyor. İlk olarak Ataşehir Kadın Spor Merkezi ve Köseköy Kadın Spor Merkezlerinde gebelik sınıfları açılırken, III'nci Gebelik Sınıfı Ataevler Mahallesi'nde açılıyor.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Sağlık alanında Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün desteği ile ilklere imza atan belediye olmanın gururunu yaşamaktayız. Tüm anne adaylarımızı spor merkezlerimize bekliyoruz" dedi. Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan "Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'e sağlık alanında yaptığı hizmetler için ve ilçe sağlık müdürlüğüne olan desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde de yeni projelerde birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe III.Gebelik Sınıfı Ataevlerde Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement