Kartepe "O Ses Türkiye'de" - Son Dakika
Güncel

Kartepe "O Ses Türkiye'de"

Kartepe "O Ses Türkiye\'de"

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 31 Ekim Uluslararası Karadenizliler Günü münasebetiyle Kartepe Belediyesi Ataşehir Kadın Spor Merkezi üyeleri tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

07.11.2018 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, göreve gelirken dile getirdiği Kartepe'de kadın olmak ayrıcalık olacak sözünden hareketle kurduğu Kadınlar Kulübü tarafından birçok örnek proje hayata geçirildi. Kadınlara yönelik üretilen projelerin büyük ilgi görmesi Başkan Üzülmez'i memnun ederken, 10 binin üzerinde kadına ulaşılması ile sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneği olarak gösteriliyor.

O SES TÜRKİYE'DE KARTEPE RÜZGARI

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü, üyelerini "O Ses Türkiye" Yarışmasına götürdü. Kartepeli kadınların talepleri sonrasında yapılan çalışmalar ile Kadınlar Kulübü üyeleri İstanbul'da düzenlenen "O Ses Türkiye" yarışmasına götürüldü. Kartepeli kadınlar burada güzel bir gün geçirmelerinin yanı sıra sevdikleri sanatçılarla bir araya geldiler.

HEP DESTEK

Kadınlar Kulübü tarafından üye kayıtları devam ederken, sağlıklı nesillerin yetişmesi hedefiyle hayata geçirilen Kartepe Belediyesi Kadın Spor Merkezleri Kartepeli kadınlardan büyük ilgi görüyor. Kadınlara yönelik olarak devam eden kültür gezilerinden binlerce kadın faydalandı. Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyelerine cilt sağlığı hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

ÜZÜLMEZ'DE KATILDI

31 Ekim Uluslararası Karadenizliler Günü münasebetiyle Ataşehir Kadın Spor Merkezi üyeleri tarafından düzenlenen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'de katıldı. Kadınlar tarafından hazırlanan Karadeniz yemekleri de özellikle mıhlama büyük ilgi gördü. Kartepeli kadınların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Üzülmez, kadınlarımıza yönelik üretilen projelerin ilgi görmesi bizleri sevindirmektedir" şeklinde konuştu.

KADINLARIN YOL ARKADAŞIM 2 KEYFİ

Kartepe Belediyesi Kadılar Kulübü üyelerini başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlendiği komedi türündeki Yol Arkadaşım 2 filmine götürdü. Yol Arkadaşım filminin devamı niteliğinde ki filmin ilk filmin senaryosunu üstlenen İbrahim Büyükak bir kez daha senarist koltuğuna oturdu. Kartepeli kadınlar sinema etkinliğin de çok güzel bir gün yaşadılar.

ÖRNEK OLMANIN GURUNU YAŞIYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Kartepeli kadınlara verdiğimiz hizmetler ülkemizde örnek gösterilen projeler arasında yer almaktadır. Üretilen projelerin başarısı gösterilen ilginin yanı sıra devamlılığının sağlanması ile görülmektedir. Projelerimizin ödüller almasının yanı sıra hemşehrilerimizin ilgisi ve talepleri ile haklı gururumuz durumuna gelmiştir. Kartepe'de kadın olmanın farkını her yerde gösterdik. Örnek olmanın hazzını yaşıyoruz. Eğitim, yardım, kültür ve spor faaliyetlerimiz dışında sosyalleşme konusunda da ciddi ve planlı çalışmalar gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe 'O Ses Türkiye'de' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement