Kartepeli Büyükler Baştacı - Son Dakika
Güncel

Kartepeli Büyükler Baştacı

Kartepeli Büyükler Baştacı

Kartepe Belediyesi Alo Evlat ekibi bakımını üstlendiği büyüklerine yönelik düzenlediği programlarla onlara özel farklı bir gün yaşatarak, güzel anılar biriktirmelerine vesile oluyor.

09.10.2018 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü projeleri arasında yer alan, birçok il ve ilçe belediyeye örnek olan Alo Evlat, bakımını üstlendiği büyüklerinin sosyal aktiviteler içerisinde yer almalarını sağlıyor. Alo Evlat ekibi tarafından 7/24 bakımı yapılan, yaşadığı sağlık sorunlarından ya da engelinden dolayı evinden çıkamayan büyüklerine farklı bir gün yaşattı.

İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

Alo Evlat ekibi tarafından bakımı yapılan Kartepeli büyüklere yönelik kültür turları, sinema, tiyatro, piknik gibi birçok sosyal aktiviteler gerçekleştiriliyor. Bu aktiviteler ile Kartepeli büyüklerin sosyal hayatın içerisinde olması sağlanırken, ikinci baharların yaşıyorlar. Alo Evlat ekibi 15 günde bir yaşadığı sağlık sorunlarından yada engeli nedeniyle evinden çıkmayan büyüklerini çıkardığı gezi ile onlara farkı bir gün yaşatıyor.

YÜZLERİ GÜLÜYOR

Alo Evlat ekibi, Kartepeli büyüklerini Seka Park, Sukay, Seka Kampı gibi stres atacakları, enerji depolayacakları yerlere götürerek farklı ve güzel bir geçirmelerini sağlıyor. Kartepeli büyüklerin baştacı olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Alo Evlat Projemiz sayesinde Kartepeli büyüklerimize 7/24 hizmet veriyoruz. Her türlü ihtiyaçları tarafımızdan karşılanmaktadır. Onların yüzlerinin gülmesi bizlere enerji vermektedir. Büyüklerimiz için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Tek arzumuz gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepeli Büyükler Baştacı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement