Kartopu Yüzünden Ölen Yusuf'a Hüzünlü Veda - Son Dakika
Güncel

Kartopu Yüzünden Ölen Yusuf'a Hüzünlü Veda

Kartopu Yüzünden Ölen Yusuf\'a Hüzünlü Veda

İstanbul E-5 Karayolu Sefaköy Teyfikbey Mahallesi Küçükçekmece istikametinde meydana gelen olayda iddiaya göre, arkadaşlarıyla kartopu oynayan Yusuf Salih Özdağ, elindeki kartopunu arkadaşına atarken yanlışlıkla bir taksiye isabet etti.

14.12.2013 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul E-5 Karayolu Sefaköy Teyfikbey Mahallesi Küçükçekmece istikametinde meydana gelen olayda iddiaya göre, arkadaşlarıyla kartopu oynayan Yusuf Salih Özdağ, elindeki kartopunu arkadaşına atarken yanlışlıkla bir taksiye isabet etti. Öfkelenen taksi sürücüsü aracıyla ters yönde ilerleyerek, Yusuf Salih Özdağ'ı kovalamaya başladı. Taksi sürücüsünden kaçan Yusuf, yan yoldan bariyerlerin üzerinden atlayarak E-5 Karayolu'na fırladı. Yolun en sol şeridine kadar koşan Yusuf Salih Özdağ, Avcılar istikametine ilerleyen ve plakası öğrenilemeyen bir aracın altında kalarak yaşamını yitirdi.

Küçük çocuğun cenazesi bugün memleketi Sinop'un Türkeli İlçesi Seybeyi Köyü'ne getirildi. Burada ilk olarak köy meydanında yakınlarından ve akrabalarından helallik alındı. Anne Meryem Özdağ, babası Ertekin Özdağ cenazede güçlükle ayakta durabildi. Gözyaşları sel olup aktı. Baba Ertekin Özdağ taziyeleri kabul etti. Cenaze daha sonra köy mezarlığına getirildi. Burada öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köydeki aile kabristanlığında defnedildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Songül KORKMAZ/ TÜRKELİ(Sinop),(DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartopu Yüzünden Ölen Yusuf'a Hüzünlü Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement