Kaş'tan kardeş belediyeye bank desteği - Son Dakika
Güncel

Kaş'tan kardeş belediyeye bank desteği

Kaş\'tan kardeş belediyeye bank desteği

ANLATYA'nın Kaş Belediyesi'nce 'kardeş belediye' seçilen Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Görümlü Belde Belediyesi'ne 50 oturma bankı desteğinde bulunuldu.

05.08.2020 09:38  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
ANLATYA'nın Kaş Belediyesi'nce 'kardeş belediye' seçilen Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Görümlü Belde Belediyesi'ne 50 oturma bankı desteğinde bulunuldu. Kaş Belediyesi'ne ait araçla 1500 kilometre uzaklıktan yola çıkılarak, Görümlü beldesine ulaşıldı. Beldeye getirilen banklar, belirlenen yerlere monte edilecek.

Kaş Belediyesi, bir süre önce 'kardeş belediye' olan Silopi ilçesindeki Görümlü Belde Belediyesi'ne ilk desteğini yaptı. Görümlü beldesine kullanılmak üzere Kaş Belediyesi'nce 50 oturma bankı gönderildi. Kaş Belediyesi'nin yola çıkan aracı, 1500 kilometre yol katederek, önceki gün Görümlü beldesine ulaştı. Beldeye getirilen oturma bankları, belirlenen noktalara monte edilecek.

Görümlü Belde Belediye Başkanı AK Parti'li Ruşen Tellioğlu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a teşekkürlerini iletti. Kaş Belediyesi ile ortak çalışmalarının süreceğini anlatan Tellioğlu, gönderilen oturma banklarını beldenin birçok bölgesine yerleştireceklerini söyledi.Oturma banklarını getiren Kaş Belediyesi çalışanı Mehmet Sönmez ise şunları söyledi:

"Başkanımız Mutlu Ulutaş'ın çok selamları var. Kardeş belediye Görümlü'ye oturma bankları getirdik. Görümlü beldemiz her ne kadar bizim ilçemize 1500 kilometre uzaklıkta olsa da biz bu kilometreleri aşarak kardeşlik ve sevgiyi pekiştirerek buraya geldik. Beldemiz güzel bir yer. Çok iyi karşılandık. Kardeşliğin ne kadar önemli olduğunu kilometrelerce uzaktan gelerek anlamış olduk."


- Şırnak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaş'tan kardeş belediyeye bank desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement