Kaş Yarımadası Yoluna Asfalt - Son Dakika
Yerel

Kaş Yarımadası Yoluna Asfalt

Kaş Yarımadası Yoluna Asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

18.06.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Menderes Türel'in talimatlarıyla gerçekleştirilen asfalt çalışmaları Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımada Yolu'nda devam etti.

Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı gözetiminde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Çukurbağ Yarımadası'nda 1600 metrelik yolu asfaltladı. Turizm işletmecilerinin yoğun olduğu bölgede gerçekleştirilen asfaltlama çalışması turizmcileri sevindirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın bir ucundan diğer ucuna hizmetin eşit mesafede verileceğini belirterek," Tüm ilçelerimizin her türlü sorununa anında çözüm bulacağız. Mazeret üretmeden hizmet vereceğiz. Asfaltsız köy, belde ve ilçe yolu kalmayacak. Kaş bizim gözbebeğimiz bir ilçemiz. Özellikle turizm işletmecilerinin ve turistlerin yoğun olduğu Çukurbağ Yarımadası yolunun asfalt sorununu çözdük. Turizm işletmecilerinin rahat etmesi bizim için çok önemli. Ne söz verdiysek yerine getireceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaş Yarımadası Yoluna Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement