KASAİD'tan Soma'ya Destek - Son Dakika
Yerel

KASAİD'tan Soma'ya Destek

KASAİD\'tan Soma\'ya Destek

Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği Çorlu Şubesi Soma'daki maden faciasında etkilenen kadınlara destek olmak üzere çalışma başlattı.

23.05.2014 09:59  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği (KASAİD) Çorlu Şubesi Soma'da yaşana maden faciasında etkilenen kadınlara destek olmak üzere çalışma başlattı.

Soma'da yaşanan maden faciasında etkilenen kadınların yaralarını sarmak üzere çalışma başlatan KASAİD Çorlu Şubesine bağlı kadınlar toplantı düzenledi. Çorlu Belediye binası seminer salonunda düzenlenen toplantıya, Çorlu Belediye Başkan Vekili Fatma Gürel, KASAİD Çorlu Şube Başkanı Feray Karagöz ve KASAİD Çorlu Şubesine üye bayanlar katıldı.

Toplantı Soma'daki maden faciasında şehit olan maden işçileri ve tüm şehitler adına 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan KASAİD Çorlu Şube Başkanı Feray Karagöz, "Söylenecek çok söz var ama inanın dilimde varmıyor. Bugün burada başka bir amaç için toplandık. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Soma'da yaşanan maden faciası var bizde KASAİD olarak destek olalım dedik ve ben Cumartesi günü oraya gidiyorum ama gitmeden önce bir şeyler yapalım dedik ve bir araya geldik. Bu etkinliğimizi çok kısa sürede planladık. Buradan elde edilecek gelirimizi yapacağınız bağışları bizzat ben götüreceğim. Soma'daki bu faciadan etkilenen kadınlarımıza gücümüz yettiği kadar yardımda bulunacağınızdan eminim, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Çorlu Belediye Başkanlığına vekalet eden Fatma Gürel ise "Çorlu'daki kadınlarımız duyarlılık gösterdi. KASAİD üye arkadaşlarımız bir organizasyon düzenledi. biz de dayanışma göstermek adına buradayız" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KASAİD'tan Soma'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement