Kaseya Ve Storagecraft OEM Arasında İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Kaseya Ve Storagecraft OEM Arasında İşbirliği

StorageCraft® ShadowProtect® sunucu ve masaüstü makinelerin işletim sistemlerinin, MicrosoftTM Exchange ve SQL dâhil birçok uygulama ile birlikte hızla yedeklenmesini ve güvenilir şekilde kurtarılmasını sağlıyor.

11.06.2012 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sunucular, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için sınıfının en iyisi yedekleme ve felaket kurtarma yazılımı üreticisi olan ve Türkiye'de Stratus Bilişim Sistemleri tarafından temsil edilen StorageCraft Technology Corporation ile önde gelen IT Yönetim Sistemleri Yazılımı Üreticisi Kaseya®, OEM iş birlikteliğine gittiklerini açıkladılar.

Her biri pazarlarında öncü olması ile tanınan iki firmanın birlikteliği, yalnızca müşterileri için değil aynı zamanda birinci sınıf iş sürekliliği çözümü arayan her firma için oldukça faydalı olacağa benziyor.

ShadowProtect aynı zamanda yedeklerin BT yöneticileri tarafından kolayca sanal makineye failover yapılabilmesini sağlayan VirtualBoot™ teknolojisi ile beraber geliyor.

İş birlikteliği ile ilgili olarak StorageCraft Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Curt James, şu yorumda bulundu: "ShadowProtect'in hızı ve güvenilirliği Kaseya IT sistem yönetimi yazılımı için biçilmiş kaftan. Kaseya müşterilerinin bundan böyle yedekleme ve felaket kurtarma alanında da kafalarının rahat olacağına inanıyoruz."

Kaseya Başkan Yardımcısı Jim Alves'e göre; "StorageCraft iş sürekliliği pazarında lider konumda. Teknolojilerimizin uzun süreli birlikteliğinden en büyük faydayı müşterilerimizin göreceğinden eminiz. Bundan böyle müşterilerimiz sistemlerinin kapalı kalma zamanını en aza indirip, verilerine sürekli ve istikrarlı bir şekilde erişebilecekler."

Kaseya bu yenilikçi yaklaşımla birlikte 2012 yılının ikinci çeyreğinde StorageCraft'ın ShadowProtect teknolojisini temel alan yeni bir modül piyasaya sürecek. Hali hazırda ShadowProtect kullanan mevcut Kaseya müşterileri de ürünü web-tabanlı kontrol ara biriminden yönetebilecekler.

Bu yeni modül, Kaseya'nın iş sürekliliği yaklaşımını daha da genişletecek. Ürünlerin beraber çalışması ile Kaseya müşterileri taktiksel kurtarma ve uzun süreli iş sürekliliği çözümüne kavuşmuş olacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaseya Ve Storagecraft OEM Arasında İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement