Kasım'da İstanbul Live! - Son Dakika
Kültür Sanat

Kasım'da İstanbul Live!

Kasım\'da İstanbul Live!

Pop-Rock müziğin Badem'i, Türk Hiphop müziğinin Cartel'i İstanbul Live'da!

04.11.2011 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevilen pop-rock grubu Badem 11 Kasım 2011, Cuma akşamı, bir döneme damgasını vuran Türk hip-hop müzik grubu Cartel ise 12 Kasım 2011, Cumartesi akşamı Istanbul Live'da!

Istanbul Live'ın "İyi Müzik İçin" hazırladığı programı kapsamında müzikseverlerle buluşacak olan Badem; 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü'nde kurularak, bugüne dek 3 albüm çıkardı. Sahne performansları oldukça beğenilen Badem; başarılı müzisyenler Barış Bahçeci (vokal, gitar, perküsyon), Mustafa Kemal Öztürk (vokal, piyano), Doğaç Başaran (bas gitar, vokal), Mert Özdemir (Gitar, banço, mandolin, vokal) ve Emre Yıldız'dan (davul, perküsyon) oluşuyor.

Almanya'da, üç ayrı rap grubu Karakan, Cinai Sebeke ve Erci E'nin 1995 senesinde bir araya gelmesiyle ortaya çıkan Cartel'in; grupla aynı adı taşıyan ilk albümü, ilk olarak Avrupa'da yayınlandı. Kısa zamanda Avrupa'da medyanın dikkatini üzerine çeken ve Türkiye'de de büyük yankı uyandıran grup; daha sonra isim hakkı ve menajerle yaşanan sorunlar nedeniyle yollarını ayırarak solo çalışmalar yaptı. 2010 yılında tekrar toplanan Cartel, "Bugünkü Neşen Cartel"den adlı bir albüm çıkarttı.

Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren, 1995'ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali'nin organizasyonunu üstlenen Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı.

Istanbul Live'da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir "Lounge Bar" açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu "Lounge Bar"da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix'ten ve Istanbul Live'dan temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Kasım'da İstanbul Live! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement