Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a Cevap! - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a Cevap!

Kasımpaşa\'dan Beşiktaş\'a Cevap!

Kasımpaşa Kulübü İcra Kurulu Üyesi Mustafa Topal, "Beşiktaş maçını kendi stadımızda da olmak üzere İstanbul'da oynamak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

11.11.2014 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Beşiktaş 'ın Kasımpaşa maçını Ankara'da oynama teklifini reddeden Kasımpaşa'nın yöneticisi Mustafa Topal, Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak'in "Ne hikmetse, Beşiktaşlı olduklarını söyleyen Kasımpaşa yöneticilerinin bu tavrı hiç hoş değil..." açıklamasına cevap verdi.

Mustafa Topal, Milliyet gazetesinde yer alan açıklamalarında "Bugün Beşiktaş Kulübü adına Sayın Deniz Atalay bizi aradı ve maçımızı Ankara'da oynamayı teklif etti. Biz de yönetim olarak kendilerine müsabakayı İstanbul'da oynamak istediğimizi hatta dilerlerse kendi stadımızın kapılarını açabileceğimizi belirttik. Akşam saatlerinde Beşiktaş Kulübü adına Sayın Metin Albayrak'ın, yönetimimizin son derece yanlış bir tavır içerisinde Ankara'da maçı oynamak istemediğini belirten açıklamalarını okuduk. Biz isterlerse kendi stadımızda da olmak üzere İstanbul'da bu maçı oynamak istediğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz. Beşiktaş'ın maçlarını oynayacak sabit bir stat bulmaması bizce Türk futbolunun ayıbıdır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a Cevap! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement