8 kişiyi yaralayan "Kasımpaşalı John Wick" lakaplı şahıs yakalandı! İntikam yemini etmiş - Son Dakika
3.Sayfa

8 kişiyi yaralayan "Kasımpaşalı John Wick" lakaplı şahıs yakalandı! İntikam yemini etmiş

Beyoğlu'nda farklı günlerde 8 kişiyi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralayan "Kasımpaşalı John Wick" lakaplı suç makinesinin kaçışı sona erdi. Kasımpaşalı John Wick, polis tarafından günlerce süren çalışma sonucu saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. Emniyette çok sayıda suç kaydı olan ve intikam yemini ettiği öne sürülen şahsın, semtteki uyuşturucu satıcılarını silahla vurduğunu söylediği iddia edildi.

04.02.2023 17:12  Güncelleme: 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Kulaksız ve Kasımpaşa semtlerinde bir şahıs 7 kişiyi iki gün içerisinde vücutlarının çeşitli yerlerinden silahla vurarak yaraladı. Hayati tehlikesi olmayan şahıslar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri çalışma başlattı.

ÇOK SAYIDA SUÇTAN KAYDI VAR

Yapılan incelemelerde saldırgan şahsın emniyette çok sayıda suçtan kaydı bulunan 36 yaşındaki Mehmet Kadem B. olduğu tespit edildi. Çalışmalar sürdüğü esnada yaklaşık 1 ay sonra geçtiğimiz Pazartesi günü Kasımpaşa'da ortaya çıkan saldırgan, Erdinç Gülseren'i (61) bacağından yaraladı.

"KASIMPAŞALI JOHN WİCK" LAKABINI TAKTILAR

Yaralı adam vurulduğunu fark etmeden metrelerce yürüdükten sonra yere yığılmış ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olaylardan sonra semt sakinleri şahsa "Kasımpaşalı John Wick" lakabını taktı.

SAKLANDIĞI YERDE YAKALANDI

Bunun üzerine polis ekipleri, şahsın gidebileceği ve saklanabileceği çok sayıda adrese günlerce operasyon düzenledi. Semtlerdeki sokakları ablukaya alan ve günlerce bekleyen polis ekipleri, teknik takip sonucu saldırganın saklandığı yeri tespit etti. Hemen harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği polisleri, şahsı saklandığı yerde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

UYUŞTURUCU SATICILARINI SİLAHLA VURMUŞ

Emniyete götürülen şahsın burada ifadesi alınarak "kasten yaralama" suçundan adli işlemleri yapıldı. İşlemleri tamamlanan Mehmet Kadem B., adliyeye sevk edildi. Emniyette çok sayıda suç kaydı olan ve intikam yemini ettiği öne sürülen şahsın, semtteki uyuşturucu satıcılarını silahla vurduğunu söylediği iddia edildi.

8 kişiyi yaralayan "Kasımpaşalı John Wick" lakaplı şahıs yakalandı! İntikam yemini etmiş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 8 kişiyi yaralayan 'Kasımpaşalı John Wick' lakaplı şahıs yakalandı! İntikam yemini etmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hakim ATMACA: Uyuşturucu belasından kurtulmak lazım ki öyle bi durumdayızki devlet her şahsın ne yaptığını çok iyi biliyo ümidimiz bunların tepelerine çöksün ki bu illeten ülkemiz kurtulsun 109 8 Yanıtla
    Necati Kaya: Bunlarlamı,çok güldürdün. 0 0
  • Filozof sn.: uyuşturucuya idam gelmezse bu milletin gençliğide gelecegide yok olur.bu şahıs vurmakla degil öldürmemekle satanı bence hata yapmış 1 0 Yanıtla

Advertisement