Kastamonu Belediyespor, DVSC Schaeffler maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Spor

Kastamonu Belediyespor, DVSC Schaeffler maçı hazırlıklarına başladı

Kastamonu Belediyespor, DVSC Schaeffler maçı hazırlıklarına başladı

Kastamonu Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'nda 1 Şubat'ta oynayacağı DVSC Schaeffler maçı hazırlıklarına başladı.

29.01.2020 12:13  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'nda 1 Şubat'ta oynayacağı DVSC Schaeffler maçı hazırlıklarına başladı.

26 Ocak'ta deplasmanda karşılaştığı Çekya temsilcisi Banik Most'u 31-28 mağlup ederek Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası A Grubu'nda iddialı konuma gelen Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, 1 Şubat'ta oynayacağı DVSC Schaeffler maçı hazırlıklarına Antrenör Hakan Günal gözetiminde başladı. Çekya dönüşü ayaklarının tozuyla DVSC Schaeffler maçı hazırlıklarına başlayan Kastamonu Belediyespor'da gerçekleşen ilk idmana hafif sakatlıkları bulunan kaptan Serpil İskenderoğlu ve Yeliz Yılmaz ile izinli olan Elif Sıla Aydın katılmadı.

Antrenman öncesinde sporcuları ile toplantı yapan Antrenör Hakan Günal, Banik Most karşısında alınan galibiyetten ötürü oyuncularını tebrik etti.

Çekya temsilcisi Banik Most deplasmanında maçın ilk yarısını 14-13 geride kapatmalarına rağmen ikinci yarında gösterdikleri performansla maçtan galip gelen Kastamonu Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası A Grubu'nda DVSC Schaeffler'in Alman temsilcisi Thüringer'e kaybetmesiyle gurupta ikinci sıraya yükseldi.

+5 averajı bulunan Kastamonu Belediyespor, A Grubu'nun da en fazla gol atan takımı oldu.

"Schaeffler'ı 2 farklı yendiğimiz taktirde gruptan çıkmayı garantiliyoruz"

DVSC Schaeffler maçından zaferler ayrılacaklarına inandıklarını söyleyen Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Hakan Günal, "Banik Most ile oynadığımız 2 maşı kazandıktan sonra gurupta ikinciliğe yerleştik. Artı 5 averajımız var. Gurupta en fazla gol atan takımız. Önümüzdeki hafta DVSC Schaeffler maçı final maçı olacak. Bu durum hem bizim açımızdan hem de DVSC Schaeffler açısından böyle. Burada 31-30 şansız bir şekilde kaybettiğimiz maçtan dolayı orada minimum 2 fakla yenmemiz gerekiyor. 2 farklı yendiğimiz anda işler son maça kalmadan bitmiş olacak. Çeyrek finali garantileyeceğiz. 31-30 üzerinde bitecek tek farklı galibiyetlerde de bizi yine çeyrek finalist yapacak. Avrupa'da EHF kupasında ilk 8'e kalmış olacağız. Takımımız bu potansiyele sahip. Çok yetenekli oyuncularımız var. Tecrübeli bir takımız. İlk defa bir arada oynayan oyuncu olmasına rağmen ocak ayı sonu itibariyle herkes birbirini çözmeye başladı. Ben inanıyorum ki önümüzdeki hafta cumartesi günü oynayacağımız maçta bunu sahaya da yansıtacaklar. Biz oradan zaferle döneceğiz. Türk hentboluna yeni bir ivme kazandırmış olacağız. Ben buna yürekten inanıyorum ve herkesin de inanmasını istiyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kastamonu Belediyespor, DVSC Schaeffler maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement