Kastamonu'da 9 Köpek Ölü Olarak Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da 9 Köpek Ölü Olarak Bulundu

Kastamonu\'da 9 Köpek Ölü Olarak Bulundu

Kastamonu'nun Devrakani İlçesi'nde, katı atık bertaraf tesisi yakınında 9 köpek ölü bulundu.

17.12.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Devrakani İlçesi'nde, katı atık bertaraf tesisi yakınında 9 köpek ölü bulundu. Devrakani Bağımsız Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğünü düşündüklerini söyledi.

Sarıyonca Köyü'nde akşam saaatlerinde Kastamonu katı atık bertaraf tesisi yakınında telef olan köpekleri gören bir kişi belediyeyi arayarak haber verdi. Devrekani Bağımsız Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, zabıtalar ile gittiği bölgede 9 köpeğin ölüsüyle karşılaştı. Köpeklerin yanında bulunan 3 canlı yavru köpek ise koruma altına alındı. Başkan Aliustaoğlu, köpeklerin zehirlenerek öldürülmüş olabileceğini düşündüklerini söyledi. Olayın aydınlatılması için çalışma yapacaklarını ifade eden Aliustaoğlu, "Öldürülen köpeklerden birkaçı tasmalı bulunuyor. Köpeği kaybolan vatandaşlarımız sosyal medyadan fotoğrafları görüp bizlere ulaşırsa köpeklerin kayboldukları bölgelerden bir neticeye varabiliriz diye düşündük. Hayvanlara bu eziyeti yapanlara insan diyemiyorum" dedi.

Devrakani Kaymakamı Ekrem Çeçen'de İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile jandarmanın olay yerinde inceleme yaptığını, köpeklerin ölümü hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da 9 Köpek Ölü Olarak Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement