Kastamonu'da hastanede fiziki şiddete uğrayan doktor olay anını anlattı - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da hastanede fiziki şiddete uğrayan doktor olay anını anlattı

Kastamonu\'da hastanede fiziki şiddete uğrayan doktor olay anını anlattı

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Dr. Öğretim Üyesi Fatma Akyel, bir hasta yakını tarafından darbedildiği sırada başkaları tarafından kurtarıldığını belirtti.

11.06.2021 15:45  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Dr. Öğretim Üyesi Fatma Akyel, bir hasta yakını tarafından darbedildiği sırada başkaları tarafından kurtarıldığını belirtti.

Akyel, yaptığı yazılı açıklamada, görevli bulunduğu hastanede saldırıya uğradığı vurguladı.

Olayın poliklinikte olduğu sırada yaşandığını aktaran Akyel, şöyle devam etti:

"Poliklinikte hasta muayene ettiğim sırada randevu saati gelmeyen bir hasta içeri girmeye çalıştı. Kendisine randevu saatinde içeri alınacağını söyledim. Hasta, 'Sana gösteririm' diye tehdit ederek ve söylenerek çıktı. Randevu saatinde hastanın ismi ekranda yanarak çağrılmasına rağmen muayeneye gelmediğini gördüm. Daha sonra ilgili hastanın yakını, yanında hasta yokken odama girerek bana sözlü ve fiziksel olarak saldırmış, darbetmiş, odadan çıkmama müsaade etmeyerek hürriyetimden yoksun bırakmıştır. Dışarıda bulunan kişilerin odaya zorla girerek beni kurtarması ile olay nihayete ermiştir."

Kamuoyunda olayla ilgili bazı yanlış bilgiler dolaştığına işaret eden Akyel, "Bazı internet sitelerinde şüpheli hasta yakınının tek taraflı beyanına yer verilmiş, dolayısıyla kamuoyunun eksik ve yanlış bilgilendirilmesi söz konusu olmuştur." ifadesini kullandı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye servisinde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Fatma Akyel, 7 Haziran'da hasta yakını F.Y'nin saldırısına uğramış, gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da hastanede fiziki şiddete uğrayan doktor olay anını anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement