Kastamonu'da Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Kermes Düzenlendi

Azdavay Müftülüğü tarafında kermes düzenlendi.

19.04.2017 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azdavay Müftülüğü tarafında kermes düzenlendi.

Kermese, Azdavay Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Azdavay Garnizon Komutanı Sinan Tanır ve vatandaşlar katıldı.

Azdavay Müftüsü Bektaş Günay, yaptığı konuşmada, ilçedeki Kur'an kurslarında eğitim görenler ve Müftülük personelinin katkıları ile kermesin düzenlendiğini söyledi.

Kermesin gelirini yardım amaçlı kullanacaklarını belirten Günay, "Kermesimizden elde edeceğimiz geliri Azdavay Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Azdavay Şubesi olarak TDV Genel Merkezi aracılığı ile Afrika'da su kuyusu açtırmak için başlattığımız kampanyada kullanacağız. Ortalama 50 bin lira civarında maliyeti olan bir kuyunun maliyetinin üçte ikisini karşıladığımız takdirde kuyunun ismi Azdavay Türkiye Diyanet Vakfı olacaktır." dedi.

Günay, hayırsever vatandaşları kermese beklediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Kermes Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement