Arkadaşlarıyla ormanlık alanda mantar toplamaya giden adamdan haber alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Arkadaşlarıyla ormanlık alanda mantar toplamaya giden adamdan haber alınamıyor

Arkadaşlarıyla ormanlık alanda mantar toplamaya giden adamdan haber alınamıyor

Kastamonu'da iki arkadaşıyla birlikte ormanlık alanda mantar toplamaya giden Osman Yıldırım isimli vatandaş, arkadaşlarından ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Yıldırım'ı bulmak için başlatılan çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

26.09.2021 00:19  Güncelleme: 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da Osman Yıldırım(64) isimli vatandaş, arkadaşlarıyla ormanlık alanda mantar toplamaya çıktı. Ancak Yıldırım, bir süre sonra arkadaşlarından ayrılarak başa yöne gitti. Yıldırım'dan bir daha haber alınamadı.

JANDARMAYA HABER VERDİLER

Eflani ilçesinden iki arkadaşıyla birlikte mantar toplamak için Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki ormanlık alana giden Yıldırım, bir süre sonra arkadaşlarından ayrıldı. Ormanlık alanda Yıldırım'ı kaybeden arkadaşları akşam saatlerinde jandarmayı arayarak durumu bildirdi.

ŞARJI BİTTİ, TELEFONU KAPANDI

Arama çalışmalarına başlayan Azdavay ve Pınarbaşı ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, telefonla Yıldırım'a ulaştı. Ormanın içinde olduğunu ama yönünü bulamadığını söyleyen Yıldırım'ın bir süre sonra şarjı bittiği için telefonu kapandı. Jandarmanın yanı sıra arama çalışmalarına katılmak üzere bölgeye AFAD ve UMKE ekipleri de sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arkadaşlarıyla ormanlık alanda mantar toplamaya giden adamdan haber alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Daş düşebülü ,ayu çıkabülü..... Umarım bulunur. 3 10 Yanıtla

Advertisement