Kate Upton, 'Game Of War' Oyununun Gelirlerini Uçurdu - Son Dakika
Magazin

Kate Upton, 'Game Of War' Oyununun Gelirlerini Uçurdu

Mobil platformlar için geliştirilen Game of War oyunu Kate Upton'ın rol aldığı seksi reklamları sayesinde gelirlerini artırdı.

07.04.2015 11:52  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mobil oyun pazarının genişlemesi uygulama geliştiricilerine ciddi miktarda para kazandırıyor. Bazı oyunlar da oyuncu sayısından çok tanıtım filmleri ile gündeme gelmeye başladı.

REKLAMLARLA ÖN PLANA ÇIKTI

Game of War, oyunun içeriğinden çok Kate Upton temalı reklamları ile ön plana çıktı. Super Bowl'da gösterilen Kate Upton'ın başrol oynadığı Game of War reklamı firmanın gelirlerin artmasını sağladı. Açıklanan rakamlara göre reklam filminden sonra Game of War, 1 milyon dolarlık gelir artışı gösterdi. Bu gelir artışına, oyundan çok Kate Upton'ın seksi reklam filmlerinin etkili olduğu söylenebilir.

GELİRDE 1 MİLYON DOLARLIK ARTIŞ

Sadece televizyonda 9.000 defadan fazla yayınlanan reklam filmlerinin, YouTube üzerinde izlenme rakamı ise 10 milyonun üzerinde olduğu belirtildi. Ücretsiz olarak sunulmasına karşılık uygulama içi satın alma seçeneklerinin bulunduğu Game of War'da en büyük gelir artışı bu bölümde gerçekleşmiş. Geliştirici Machine Zone'un açıklamasına göre Kate Upton reklamlarından sonra oyun içi satışlarda 0 artış yaşanmış.

Kate Upton, \'Game Of War\' Oyununun Gelirlerini Uçurdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kate Upton, 'Game Of War' Oyununun Gelirlerini Uçurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement