Kate Winslet Çocuğuna "Ayı" İsmini Verdi - Son Dakika
Dünya

Kate Winslet Çocuğuna "Ayı" İsmini Verdi

Kate Winslet Çocuğuna "Ayı" İsmini Verdi

Oscar ödüllü ABD'li aktrist Kate Winslet, üçüncü eşi Ned RockNroll'la, bebeklerine "Ayı" (Bear) ismini vermeyi kararlaştırdı.

24.12.2013 10:24  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oscar ödüllü ABD'li aktrist Kate Winslet, geçtiğimiz günlerde dünyaya getirdiği erkek çocuğuna "Ayı" ismini verdi.

EŞİYLE BERABER KARAR VERDİ

Ünlüler arasında bebeklerine ilginç isim verme trendinde bir adım ileri giden Winslet, üçüncü eşi Ned RockNroll'la, bebeklerine "Ayı" (Bear) ismini vermeyi kararlaştırdı. Winslet'in sözcüsü, haberi doğrulayarak, ailenin karardan memnun olduğunu söyledi. İngiliz Sun gazetesine konuşan bir kaynak ise, "Her ikisi de bebeklerini, Ayı ismini çok seviyorlar" ifadesini kullandı.

2 ÇOCUĞU DAHA VAR

38 yaşındaki Hollywood yıldızının ayrıca, soyadı olan Winslet'i bebeğine ikinci isim olarak verdiği belirtildi. Winslet'in ilk eşi Jim Threapleton'dan Mia Honey (13) isimli bir kızı, ikinci eşi yönetmen Sam Mendes'den Joe Alfie (10) isimli bir oğlu bulunuyor.

Kate'in şu anki eşi olan Ted RcokNroll'un gerçek adı da Ned Abel Smith. Ünlü yatırımcı işadamı Richard Branson'ın yeğeni olan Ted, soyismini RockNroll olarak değiştirmişti.

ABD'li insan hakları eylemcisi ve aktrist Alicia Silverstone şu an 2,5 yaşında olan oğluna "Mavi Ayı" ismini koymuştu. Silverstone, birçok insanın bu ismi "çok şirin" bulduğunu söylediğini belirtiyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Kate Winslet Çocuğuna 'Ayı' İsmini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet Emin: Bizim siyasetçilerinde ismini bu kadın koysun.. 14 11 Yanıtla
  • çağlar: şimdi bu çocuğuna anne sütü yerine ot içirir 4 3 Yanıtla

Advertisement