Katil Zanlısı 50 Güvenlik Kamerası İncelenerek Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Katil Zanlısı 50 Güvenlik Kamerası İncelenerek Yakalandı

Adana'da ağabeyini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli, 50 güvenlik kamerası incelenerek yakalanıp tutuklandı.

21.03.2019 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da ağabeyini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli, 50 güvenlik kamerası incelenerek yakalanıp tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Yüreğir ilçesinde önceki gün ağabeyi Özkan B'yi (38) aralarında çıkan tartışma sırasında bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen firari Mehmet A.B'yi (26) yakalamak için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Ekip, kaçış istikametindeki 50 güvenlik kamerası görüntülerini tarayarak zanlının olay yerine yaklaşık 8 kilometre uzaktaki merkez Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi'ne giriş yaptığını ve buradaki bir arkadaşının evinde saklandığını belirledi.

Adrese operasyon düzenleyen ekipler, zanlı Mehmet A.B'yi yakaladı.

Emniyete götürülen şüphelinin ifadesinde, olay günü kendisi ve ağabeyinin alkollü olduğunu, bir anda aralarında kavga çıktığını ve ne yaptığını hatırlamadığını söylediği öne sürüldü.

Zanlı işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Tahsilli Mahallesi'nde 19 Mart'ta aralarında husumet bulunduğu belirtilen kardeşler Mehmet A.B. ile Özkan B. arasında sokakta yaşanan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Mehmet A.B, ağabeyini bıçakla yaraladıktan sonra kaçmıştı.

Ağır yaralanan Özkan B, çevredekilerce otomobille götürüldüğü özel bir hastanedeki müdahalenin ardından sevk edildiği Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Katil Zanlısı 50 Güvenlik Kamerası İncelenerek Yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Katil Zanlısı 50 Güvenlik Kamerası İncelenerek Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement